Blog

Otloukánek Andrej Babiš.

18.02.2016 08:22

Otloukánek Andrej Babiš.

V poslední době velmi mnoho politiků a novinářů mluví „zasvěceně ale hlavně nahlas“ o Babišově střetu zájmů.

Ve skutečnosti je Babiš, spolu s několika dalšími výjimkami jeden z mála, kteří nepřišli do politiky, vydělat si zde peníze. Jak známo, celý plat ministra, jakož i plat poslance včetně náhrad, posílá na účet fondu pro postižené. V tomto ohledu je mimo jakoukoliv pochybnost mezi ostatními politiky „Bílou vránou“ ! Kupodivu – zatím jsem nezaznamenal ani u jednoho z jeho mnoha nenávistných kritiků, že by se k sponzorování postižených připojili, nebo mu alespoň za toto gesto vyjádřili když ne dík, tedy alespoň úctu !

Kdyby místo politiky, dále na plný úvazek řídil své firmy ( které jsou mimochodem velmi úspěšné a prosperitní i v zahraničí ), rozhodně by vydělal více než nyní, kdy zdarma dává do pořádku finanční funkčnost našeho státu, aby tento začal fungovat jako prosperující firma.

Babiš má mezi politiky v parlamentu, senátu i ve vládě velmi mnoho nepřátel. Důvod ? Všichni dosavadní politici a politické strany napříč spektrem, ve skutečnosti hodnotný majetek státu prodávali pod cenou a cenový rozdíl si nechávali posílat na tajná konta, konta příbuzných nebo jako sponzorské dary svým stranám.

U uměle předražených státních zakázek byla po léta uplatňována stejná logika, kdy cenový rozdíl mezi skutečnou hodnotou a cenou vyúčtovanou, také končil na tajných kontech bývalých i současných politiků a politických stran.

Řádově se jedná o desítky miliard ročně, které nyní politikům a jejich kumpánům z vlastních, ale i ostatních politických stran bolestně chybí.

Babiš jim zrušil PENĚZOVOD a to je pravý a jediný důvod jejich snahy, všemožně a za jakoukoliv cenu Babiše pošpinit a pomluvit, aby se ho zbavili a mohli si penězovod znovu obnovit.

My, obyčejní lidé, bychom se měli naopak snažit Babiše udržet v politice co nejdéle, protože zatím je jediný, kdo zachraňuje naše miliardy pro obyčejné občany tohoto státu. On sám je nepotřebuje.

Pamatuji se na různé interwiev s Babišem před lety, kdy se Babiš staral úspěšně o svoje podnikání a při různých rozhovorech si jen vždy posteskl, že tehdejší česká politika byla politováníhodná, protože tehdejší politici po vítězných volbách považovali státní rozpočet za svou kořist.

Všichni reportéři, kteří s Babišem tehdy dělali rozhovory, se ho tehdy ptali, proč tedy nevstoupí do politiky a našemu státu nepomůže, když ty skutečnosti jasně vidí a má schopnosti tento stát ekonomicky řídit lépe.

Titíž reportéři nyní vykřikují fráze o střetu zájmů, přičemž je jasné, že každý kdo podniká, včetně například zedníka - živnostníka, by měl v politice formální střet zájmů také.

Reportéři jsou bohužel velmi často buď hlupáci, v mnoha případech ale prospěcháři, kteří za příslib budoucích vysokých postů budou žvanit o čemkoliv, hlavně aby dělný lid zaujali. A pokud žádnou špínu na nikoho nenajdou, vykřikují alespoň, že by dotyčný něco mohl, či že je kolem něj cosi podivné. Bohužel, je mezi námi dost hlupáků, kteří jsou na základě těchto mlhavých výmyslů ochotni odpřisáhnout okolí i světu, že dotyčný je určitě lump, protože oni to totiž ví už dávno a jim přeci nikdo na nos bulíky věšet nebude !

 

Jsem důchodce s necelými 11 000 Kč důchodu, ale těchto několik vět jsem musel napsat, abychom se nenechali skutečnými darebáky a parazity připravit o zatím jediného člověka, který nám pomáhá tím, že různým Klausům, Kalouskům, Rittigům a jim podobným zavřel kohoutky. A to je něco, co si přinejmenším zasluhuje naši úctu.

Dejme mu čas ! Vždyť i k rozkradení potřebovali šíbři celé roky. Takže nemůžeme chtít nápravu ihned, nejlépe už včera. Nebo si tady někdo myslí, že Babiš vlastní kouzelný prsten Arabely ???

Dle mého názoru je motivem Babiše pro práci v politice jeho osobní výzva, jestli dokáže ekonomickou stránku státu, potažmo nás všech, uzdravit. (zdarma)

Přeji hezký den.

Jestli můžete, pošlete to dál.

 

Kdo vládne světu?

17.01.2016 14:54

https://www.kubata.nazory.cz/clanky/kap19.htmwww.kubata.nazory.cz/clanky/kap19.htm

Rodinna Mafie!

08.01.2016 20:19

Rodinna Mafie!

Jedním slovem, je to hnus!

V záplavě emigrantských informací přeposílám tuto následující proto, abychom se vůbec vyznali u nás doma, když někdo blbě žvaní v masmédiích, kdo je kdo...???

 

Obrazovku ČT a TV NOVA ovládlo "monstrum" Monika Mac Donagh Pajerová (dále jen Monika MDP)

tak, už to víme,aneb kdo vede hysterickou mediální štvanici proti Zemanovi)

 

Google oMonice MDP :

1. Monika MDP- bývalá studentská vůdkyně z r.1989, nyní pedagožka pražského centra New York University je nevlastní sestrou Jiřího Dientsbiera ml.

(protizemanovské červené karty rozdávala Šárka Kadlecová, bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví - jaká náhoda !). NYU je něco, jako byl dříve VUML, jen teď je to Havlismus.

2. Monika MDP je vdaná za Ira, Petra Mac Donagha.

3. Měla milenecký vztah s Lubomírem Zaorálkem (dnes ministr zahraničních věcí) a po rozvodu s ním žila. Proto Zaorálek brojí proti Zemanovi?

4. Její dcera Emma Smetana je moderátorka TV Nova (na rodila se v Paříži, kde M.Pajerová žila se svým prvním manželem Smetanou). Emma Smetana žije s muzikantem a hercem izraelského původu Jordanem Hajem.

5. Sestrou Moniky Mac Donagh Pajerové, je "Biomasa" Kateřina Jacques (jméno má po francouzském exmanželovi Christian u Jacques). K. Jacques je partnerkou Martina Bursíka, předsedy strany Zelených a místopředsedy ODS Topolánkovy vlády. Porodila mu dceru Noemi. Bursík dříve žil s Monikou- nevlastní sestrou Jiřího Dienstbieraml. Jiří Dienstbierst st. byl 4x ženatý, jeho třetí manželkou bylaKvěta Dienstbierová, bývalá manželka Ivana Havla. Ivan Havel je bratrem ex-prezidenta Václava Havla. Jiří Dienstbier ml.(protizemanovská klika v ČSSD) se narodil ve Washingtonu a je americký státní občan. (takže máme američana ve vládě!!!)

Klan organizující hysterické mediální a červeno-kartičkové kampaně proti Zemanovi:

Pošli tuto zaprodanou

mediálně-politickou"mafii"dál, aby lid znal pravdu.

To je banda propletenců na nejvyšší úrovni !!!!!!!!!!

článek od MUDr. Holuba ze Semil .

07.01.2016 16:50

Předmět: 

článek od MUDr. Holuba ze Semil ... Děs a hrůza, co nás čeká … Holt biologie má své zákonitosti ! Rád bych se vrátil k jednomu staršímu článku, který jsem napsal na základě svých zkušeností z Afriky. Bohužel se ukazuje, že jsem měl plnou pravdu, zdravotní stav imigrantů nikdo nekontroluje a pouští je sem se vším co v sobě přináší. Jejich děti se mohou ve škole potkávat s našimi dětmi, které na jejich nemocni parazity nemají protilátky a jsou tedy daleko snáz náchylné podlehnout nákaze. Sobotkova vláda prohlásila, že sem bude brát dobrovolně "utečence" z Afriky, ale už neřekla, kdo zaplatí jejich vyšetření a případné léčení pohlavních chorob, otevřené TBC, chlamydií, ameb, schistosomas, dysenterií, plicních chorob a především AIDS. Není už na čase se vlády zeptat, jak to chtějí řešit a za čí peníze? Komu poslouží epidemie v Evropě? Americkým farmaceutickým koncernům? Dárečky, které nám vezou imigranti z Afriky... Zatímco diskuze o bezpečnostních rizicích plynoucích z vlny imigrantů pro náš stát se pomalu a obezřetně (hlavně nikoho nenaštvat) rozbíhá, druhé a neméně hrozivé riziko je opomíjeno. Pracoval jsem na zdravotnickém projektu v hraniční oblasti mezi Zambií a Angolou a měl jsem možnost seznámit se s pravdivými statistikami zdravotního stavu obyvatel. Průměrná délka života v oblasti je 32 let! Samozřejmě mluvím o přirozených, nikoliv násilných úmrtích. Hlavním zabijákem je malárie, dále pak AIDS, plicní choroby TBC apod.), dysenterie, pohlavní choroby a především jejich libovolné kombinace. Když k tomu připočtu rozsáhlou sbírku nejrůznějších mikro a makroparazitů (endo i exo), které si sebou imigranti přiváží, má se naše zubožené zdravotnictví opravdu na co těšit. Obávám se, že v celé zemi nebude dost víček PETlahví na to, aby zaplatily léčbu nejenom migrantů, ale především až se tyto nemoci začnou přenášet i na naše lidi, kteří navíc proti většině z nich nemají protilátky. Co tedy dělá naše vláda, aby ochránila svůj národ, ze kterého se má tak dobře? Co dělá naše slavná poslanecká sněmovna a senát? Povím vám to: - nedělají nic, protože nikdo z nich vůbec nechápe, o co se jedná, že to, co se vytrvale blíží, je srovnatelné s následnými efekty výbuchu jaderné pumy, způsobující pomaléa postupné vymírání obyvatelstva. Jediná SPD má program, který skýtá řadu opatření na ochranu obyvatelstva před importem epidemií. Je to především velice striktní imigrační politika, protože když omezíme pohyb nežádoucích osob přes naše hranice, omezíme možnosti nákazy např. vody bakteriemi nebo parazity ze stolice. Je ale nezbytný aktivní přístup našich bezpečnostních složek. Tlačte na své poslance a místní politiky, jak chtějí chránit zdraví ve svých oblastech. 

MUDr. Holub

Co vadí muslimům?

24.09.2015 15:45

Co vu0161echno uru00E1u017Eu00ED muslimy.pdf (434152)

Co zde dělá US-ARMY?

14.09.2015 19:04

Vážení redaktoři, rád bych se podělil o informaci, kterou mi řekl otec včera večer dne 13.9.2015: Otec projížděl na dálnici z Prahy do Brna. A mezi cca 168. a 181. kilometrem (cca 30km od Brna) viděl, jak stojí kolona tvořená americkým konvojem (který je patrně do Vyškova). To bylo cca v 5h večer. Viděl americký nákladní vůz v příkopu, když se mu (nákladnímu vozu) nepodařilo překonat zúžení vozovky. Viděl tam 2 nákladní auta, hammry, něco připomínajícího pandury (asi Strykery). A asi o 2km blíže k Brnu viděl zbytek konvoje, který asi měl rozkazy čekat, protože se nehýbal. Všude bylo spoustu policistů v autech a na motorkách. Takže televize mohla určitě informovat pokud by chtěla. Sledoval jsem dnes (14.9.2015) ranní zprávy na ČT1 a zmínili tam pouze to, že konvoj jede do Vyškova nebo že tam dorazil včera o půlnoci, už si to nepamatuji přesně. O tom, že by tam nadprůměrně výteční mírotvůrci, zřejmě ale podprůměrní řidiči měli nehodu ani zmíňka. Osobně nevím, jak s touto informací naložit, protože nemám žádný důkaz ve formě fotografie ani videa. Snad budete mít štěstí při hledání nějakých fotek. Jediné na co byste mohli ČT nachytat je to, že konvoj měl dorazit do Vyškova včera v nějakou dobu(nutno ověřit nejsem si tím jist, jen to předpokládám), ale někde se na několik hodin "zdržel". Snad Vám to alespoň trochu v něčem pomůže S pozdravem Rudolf Hlaváček PS: Prosím potvrďte alespoň, že jste email dostali a že ho provider nezablokoval. Díky PPS: Budu rád pokud přepošlete tento email i aeronetu (https://aeronet.cz), nějak se mi to nepodařilo poslat s skrz jejich formulář.

Asertivní odpověď ministra obrany KANADY VYNIKAJÍCÍ

04.09.2015 19:15

 

 Kanadská pacifistka napsala kanadským úřadům a stěžovala si na zacházení s teroristy zatčenými v Afghánistánu. Ministr obrany jí odpověděl:

 Vážená občanko, Děkuji za Váš dopis, ve kterém vyjadřujete starost o to, jak zacházíme s teroristy Talibanu a Al Kájdy, kteří jsou v rukou kanadské armády. Zabýváme se stížnostmi, které dostáváme od občanů, jako jste Vy, a vytvořili jsme nový pacifistický a integrační program pro teroristy. V souladu s tímto programem jsme se rozhodli vybrat jednoho teroristu a umístit ho do Vaší rodiny. Příští pondělí budete mít ve svém domě pana Alí Mohameda Amé Ben Mahmuda (můžete mu říkat jednoduše Amé). Očekávám, že ho dobře přijmete a budete o něj pečovat tak, jak jste vyžadovala ve svém protestním dopise. Je pravděpodobné, že si budete muset najít nějaké pomocníky pro tuto misi. Naše oddělení u Vás každý týden provede kontrolu, abychom ověřili, že stále máte na mysli principy dobrého zacházení, které jste vyžadovala ve Vašem dopisu. Musím Vás upozornit, že Amé je extrémně nebezpečný psychopat, ale věříme, že s vnímavostí, kterou jste prokázala ve Vašem dopisu, se Vám podaří překonat tuto obtíž. Připomínáme, že Váš host se jeví extrémně efektivní v boji muže proti muži, že umí zabíjet tužkou nebo nůžkami na nehty. Kromě toho je Amé expert ve výrobě výbušnin z věcí, které se vyskytují běžně v domácnostech. Proto prosím mějte pod kontrolou tyto věci, i když - podle Vašeho názoru - dejte pozor, abyste se tím snad nějak nedotkla či neurazila pana Amého. Terorista se nebude s Vámi a s Vašimi dcerami chtít příliš bavit nebo nějak spojit (s výjimkou sexuálního spojení), jelikož on považuje ženy za prosté předměty. Toto je velmi citlivý aspekt, protože u něj byly pozorovány násilné tendence k ženám, které nedodržují islámská pravidla oblékání, takže věřím, že Vám nebude vadit nosit burku. Tím zvýšíte respekt ke kultuře a víře, který jste zmínila ve svém dopise. Ještě jednou Vám děkuji za Váš zájem a obavu. Vážíme si osob, jako jste Vy a budeme informovat naše spoluobčany o Vaší spolupráci. 

Hodně štěstí. S úctou Gordon O'Connor Ministr obrany 

Poznámka: Přestože se to zdá být lež, dopis je skutečný a byl publikován v tisku

Evropský parlament v zasedání.

25.08.2015 09:35

    Evropský parlament v zasedání.                     

 

 

 

 

Tyto fotky musí cirkulovat ... a znovu ... a znovu ....

Produktivita EVROPSKÉHO PARLAMENTU 

A poplatky za ... 12.000 euro měsíčně! BRAVO!

 

                           12,000 €  měsíčně   

 

 12,000 €  měsíčně 

 12,000 €  měsíčně 

 12,000 €  měsíčně 

 12,000 €  měsíčně 

 12,000 €  měsíčně 

12,000 €  měsíčně  

  12,000 €  měsíčně 

 12,000 €  měsíčně 

12,000 €  měsíčně  

 

FOTKY, KTERÉ MUSÍ CIRCULOVAT stokrát, 

tisíckrát, 

milion krát!

 

 

A tito lidé dávají pokyny, nebo rozkazy do evropských zemí, s cílem naplnit jejich kapsy. A jsme povinnihlasovat pro to! 

 

 

ONI NEJSOU BLBÍ! TO MY JSME BLBCI!

 

NEVÁHEJ TO PŘEPOSLAT ...

JE TO SKANDÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Černá Afrika?

20.08.2015 15:11

Černá Afrika?         https://www.white-media.info/cerno_cerna_tma.html

Jeden z mála dopisů.

09.08.2015 16:49
 


Váženi přátele,

 

Dovoluji si vás upozornit na téma migrantu, kteří ve velkých počtech v těchto dnech proudí do Evropy. Mam tento problém, primo před očima,  neboť pobývám dlouhodobě, jak mnozí z vás ví, pracovně na Balkáně. Žiji zde již 6tym rokem. Vidím tedy, v přímém přenosu, že tzv. Balkánská cesta je hojně migranty vy(zne)užívaná. Posilám vám své zamyšleni a postřeh bez emocí, ne v náhlém vzplanutí.

 

Poslední týdny, když se pohybuji v regionu Vidím narůstající velký počet malých či velkých skupin migrantu pohybující se směrem na Sever. Co mě zaráží na první pohled je, jak bezstarostně se tyto skupiny pohybuji, jak si počínají, aniž by byly někým kontrolovány, zastaveny, či přesměrovány zpět. Na co však bych chtěl hlavně upozornit je fakt, ze se nejedná v žádném případe o válečné uprchlíky.

 

Neviděl jsem mezi nimi žádné děti, žádné ženy, žádné staré lidi. Vidím jen putující MLADÉ MUŽE ve věku 17-35 let. Silné, zdravé, dobře vybavené, dobře a prakticky oblečené, v outdoorových či sportovních botech, s kvalitními trackingovými batohy na zádech, disponující smart phony, tablety, laptopy apod. Některé skupiny se pohybuji na kolech. Zastavuji se na pumpách, kavárnách či obchodech pro nakup potravin. Viděl jsem, při placeni, že mají mezi sebou docela dost hotovosti a dokonce debetní či kreditní karty!

 

Co mě na první pohled vždy zarazilo, když jsem je pozoroval, že mnohé tyto skupiny mladých mužů, jsou dobře organizovány, mají mezi sebou zcela jasně vedoucího, nebo velitele, který vše řídi, a rozhoduje. Jednají jako týmy s určitou strukturou, které mají jasný cil a jasný plán. Kromě toho, že využívají převaděčů pres zelenou hranici, tak mají zcela jasně i další místní kontakty, na koho se obrátit a jak reagovat v případě "nouze" (zastaveni policii apod.). Dokáží se efektivně pohybovat velmi rychle a zdolávají delší vzdálenosti s velkým přehledem. Jejich orientace v terénu, využívaní map, internetu a GPS je prokazateln&aacu te;.

 

Během mých 15 let strávených v zemích postižené válečnými konflikty, či Během mě práce v organizacích krizového managementu, jsem žádné podobné uprchlíky nikdy předtím neviděl.....

 

Já osobně vidím tuto migrační vlnu jako velice dobře připravenou a naplánovanou akci. Akci, která je dále i "někým" finančně a logisticky podporována. Není možné, aby takováto masa lidi (jedná se o statisíce lidí) byla přepravována na velké vzdálenosti bez zapojení státu (míněno státních organizací) a špionážních služeb. Kdo za tímto stojí, se sám osobně zatím jen dohaduji. Mám na to samozřejmě svůj názor, který si nechám v této chvíli pro sebe.

 

Budu se však držet tématu migrantu - Můj skromný názor na toto téma je, že se vůbec nejedná o vlnu migrace způsobenou lokálními válečnými konflikty (ty tady byly i před tím a budou bohužel i nadále). Jedná se podle mého soudu zcela jasně o " invazi ". Invazi, která má za cíl, destabilizovat, bezpečnostně ohrozit, způsobit změnu sociální struktury evropských států, pod záštitou nálepky"multikulturalismu"a "humanity" (já hovořím o pseudohumanitě), další následně rozdrobení evropských národních států, jejich vnitřní sociální oslabení, hlubš&ia cute; prohloubení ekonomických problémů Evropy a následně poskytnutí řešení, které se neodehraje na národní úrovni, kde řešení bude v konečném důsledku"nadiktováno".

 

Čeho se však hlavně obavám, bez malováni pomyslného čerta na zeď, že hlavním cílem je iniciovat konflikt v Evropě. 

 

Váženi přátelé, media i politici vám doma většinou lžou, zakrývají pravdu, a manipuluji s vámi. Počty migrantu valící se do Evropy jsou mnohem vetší, než vám předkládají. Nečinnost naši politické reprezentace evropské i té národní je fatální. Články s fotografiemi, které se v článcích objevují, mají u vás vyvolat emocionální reakci a naklonit vás pozitivně k migrantům, jsou téměř směšné, jak jsou průhledné ve své naivitě.

 

Buďte pozorní, opatrní, studujte vice tento problém, neuzavírejte se před nim do ulity, na chaty, ve sportovní či jiné činnosti, pokud vám záleží na vašem domove, na vaši kultuře a na budoucnosti naší civilizace, která je ve své bláhovosti a naivitě v této chvíli možná, aniž by si toho byla sama vědoma, v ohroženi.

 

Svět, jak jsme ho znali je již pryč, vstupujeme do odlišného světa, nevím však do kterého. Přiznám se vám, z určité obavy o ten "náš" kousek světa mám.


Zdraví vás srdečně všechny,

Vlasti(k)mil 

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>