LETMH17 BYL SESTŘELEN RAKETOU VZDUCH-VZDUCH IZRAELSKÉ VÝROBY

19.08.2015 13:44
 

LETMH17 BYL SESTŘELEN RAKETOU VZDUCH-VZDUCH IZRAELSKÉ VÝROBY, DOKAZUJÍ TO IVÝSLEDKY HOLANDSKÉHO VYŠETŘOVÁNÍ. RUSOVÉ NESMĚJÍ BÝT VYŠETŘOVÁNÍ PŘÍTOMNI, AMERIČANÉ SI TO NEPŘEJÍ. ZA TRAGÉDIÍ STOJÍ ...

PRIDAL TK PÁTEK 31 ČERVENEC 2015 - 06:04:49 CIST KOMENTARE / PSAT: 0 Tisknout

https://teplickykuryr.info/e107_images/newspost_images/bb1.jpg

LetMH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby, dokazují to ivýsledky holandského vyšetřování. Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Redakce AE News přináší nejnovější fakta ve věci vyšetřování sestřeleného letu MH17 nad východní Ukrajinou vloni v červenci. Na veřejnost unikly podrobné a Holanďany dosud utajované dokumenty z vyšetřování, které zcela jasně vylučují teorii o povstalecké raketě typu BUK. Přestože je vyšetřování u konce, Nizozemí aUSA se snaží nález vyšetřovatelů odstavit na vedlejší kolej a bez ohledu na fakta obvinit Rusko a pro-ruské separatisty. Čeští čtenáři takmají nyní díky AE News jedinečnou možnost dozvědět se, jak byl let MH 17 vloni v létě doopravdy sestřelen.

Výsledky vyšetřování trosek letu MH17, který byl vloni 17. července sestřelen nad východní Ukrajinou, docházejí k jednoznačnému a o to více překvapivému závěru. Uniklé a zatím stále utajované dokumenty z holandského vyšetřování se dostaly do rukou nezávislých leteckých odborníků a jejich verdikt je jednoznačný. Letadlo Malaysia Airlines bylo sestřeleno samonaváděcí (nikoliv tedy ze země naváděnou) raketou vzduch-vzduch, s největší pravděpodobností izraelskou raketou Python, kterou vyrábí izraelská zbrojovka Rafael Advanced Defense Systems. Výsledky vyšetřování ukazují jednoznačně na sestřelení letadla právě samonaváděcí střelou, která využ& iacute;vá radarový signál vysílaný letadlem. Jedná se o tzv. „homing missile“, tedy samonaváděcí raketu, která hledá zdroj radarového vysílaní a exploduje poté těsně u zdroje tohoto radarového signálu.

Fragmentační směry výbuchu rakety


https://teplickykuryr.info/e107_images/newspost_images/bb2.jpg

Jak zjistili i vyšetřovatelé v Holandsku, údajná raketa BUK explodovala naprosto nepochopitelně v bezprostřední blízkosti kokpitu a předku letadla. Na to upozorňovaly alternativní média už v červenci minulého roku! Výrobce systému BUK, ruský Almaz-Antey, kategoricky vyvrátil tvrzení západních vyšetřovatelů, když uvedl, že z technického principu je systém BUK navržen pro sestřelování letadel zezdola a trychtýř šrapnelů je v hlavici raket směrován vzhůru a do stran. Výrobce uvedl, že naváděcí systém vede raketu z pozemního stanoviště podle radarového odrazu od největší plochy objektu ve vzduchu, takže střely vybuchují zhruba 20 metrů pod centrálním trupem letadla, protože tato část stroje vrac& iacute; největší radarový odraz. Raketa je vedena vždy pod centrální trup letadla. Nemůže se dostat nad kokpit přídě letadla, protože by musela letadlo zezdola obletět, což je nesmysl.

Takto funguje navádění rakety BUK na cíl. Směrem zezdola na největší odrazovou plochu, které letadlo vrací napozemní radar řídící raketu. Let MH17 však byl sestřelen zásahem na příď letadla nad kokpitem. Pouze raketa naváděná na letový radar ve špičce letadla mohla toto dokázat


https://teplickykuryr.info/e107_images/newspost_images/bb3.jpg

Let MH17 byl ale sestřelen výbuchem přibližně 80 cm nad levou horní stranou kokpitu. Raketa SA-11, kterou systém BUK používá, to tedy být nemohla, protože ta by se neměla jak nad kokpit dostat, fyzikálně je to vyloučené, bez ohledu na to, že letadlo letí vpřed a radarový obraz z pozemního navaděče zaměřuje raketu na spodek centroplánu, tedy do míst, kde je hlavní podvozek a kde jsou křídla připojena k trupu letadla.

3D model polohy exploze (červené pole) a rázové vlny (zelené pole)


https://teplickykuryr.info/e107_images/newspost_images/bb4.jpg

Tuto teorii používala až dosud všechna média, kdy zobrazovala na grafických modelech raketu BUK, jak vybuchuje pod letadlem. Takto opravdu BUK funguje. Jenže let MH17 byl sestřelen zásahem nad kokpitem, čímž došlo poškození přídě, nasátí obrovské masy vzduchu dovnitř trupu ak dezintegraci stroje ve vzduchu za vysoké rychlosti. Tím došlo k rozlámání trupu letadla ještě ve vzduchu. Tedy žádná exploze zezdola na trup letadla nepůsobila.

Poloha výbuchu, kde se nacházela hlavice v okamžiku detonace


https://teplickykuryr.info/e107_images/newspost_images/bb5.jpg

Raketa ze systému BUK tak rozhodně nestála za zkázou letu MH17. Nové důkazy ukazují, že dopravní letadlo má na svědomí izraelská raketa Python, která vysvětluje hned několik záhad. Tato raketa je samonaváděcí, nepotřebuje pozemní řídící stanoviště a odpaluje se z letadel, včetně podzvukových. Raketami Python je vyzbrojena Gruzie, která je montuje na své bitevníky SU-25 a s těmito raketami dokonce válčila proti Rusku v roce 2008, viz. video na konci článku.

Model poškození přídě letadla během výbuchu raket




17. července minulého roku, v osudný den sestřelu letu MH17, se v Dněpropetrovsku zastavily gruzínské bitevníky SU-25 v modernizované verzi s přetlakovými kabinami pro vysoký dostup, které se účastnily cvičení NATO s názvem Sea Breeze v Černém moři a Bulharsku. Stroje byly vybaveny raketami Python na křídlech. Rozkaz k sestřelení „cizího západního letadla“ vydal v Dněpropetrovsku zřejmě osobně Igor Kolomojský, ukrajinský mafián, zločinec a oligarcha.

Směrová plocha šrapnelů jasně ukazuje,že raketa cílila na letový radar stroje umístěného v nose letadla a že tudíž nemohlo jít o raketu typu BUK


https://teplickykuryr.info/e107_images/newspost_images/bb7.jpg

Jeho styky s gruzínskou mafií v čele se Sakašvilim, který spolupracuje samerickou tajnou službou CIA na redistribuci lidských orgánů získaných od lidí v zemích bývalého Sovětského svazu pro pacienty v USA a v západní Evropě, zajistily tuto operaci bez účasti ukrajinského letectva,které Kolomojský považuje za „diletantské“. Mimochodem, Michail Sakašvili, bývalý prezident Gruzie, je dnes gubernátorem Oděsy, kterou ovládá Kolomojský, od distribuce chleba až po prostituci a distribuci drog policistům a předákům praporů Donbas a Azov. Chápete už tu linku mezi těmito oběma pány? Míša poskytl Kolomojskému SU-25 s přetlakovou kabinou a s raketou Python na sestřelení letu MH17 a dostal za to od Igora křeslo gubern&aa cute;tora Oděsy. Oba nenávidí Rusko, oba jedou v černých kšeftech, oba se kámoší s Američany. Míša tak dostal od Igora trafiku. Nebo si snad myslíte, že to bylo zadarmo? Mafiánské počty nepotřebují složité výpočty. Ruka ruku hladí, notičky se ladí.

Raketa vzduch-vzduch Python 5


https://teplickykuryr.info/e107_images/newspost_images/bb8.png

Gruzínský stroj SU-25 tak sestřelil raketou Python let MH17. Střela se naváděla sama na příď Boeingu, který má pod krytem na špici trupu umístěný letový radar, který vysílá radarový signál, jenž raketu Python na sebe defacto navádí. Právě proto střela vybuchla v jeho těsné blízkosti. Záhada letu MH17 je tak vyřešena. Ne ale pro vyšetřovatele, protože to by byl průser toto přiznat. I proto Holanďané dělají s dokumentací a jejími závěry takové obstrukce a vymýšlejí různé tance na půdě OSN. Jelikož nelze na základě těchto nezvratných důkazů odsoudit Rusko nebo pro-ruské separatisty, je třeba mlžit, ustanovit tribunál a namísto faktů na troskách stroje hledat raději viníka po litickou cestou proklamací a propagandy. Dobře si všimněte, vyšetřovatelé vědí, jak byl stroj sestřelen a namísto závěrečné zprávy analezení a označení viníka přijde co? Žádost o ustanovení tribunálu podhlavičkou OSN, aby se mohl hledat viník? V Rusku? Mezi separatisty? Však je to choré.

Tímto způsobem raketa BUK rozhodně ke svému cíli nemíří, výrobce to označuje za fyzikálně nemožné vzhledem k typu navádění


https://teplickykuryr.info/e107_images/newspost_images/bb9.jpg

Zodpovědnost za letový prostor a za jeho bezpečnost má daný stát. Veškeré náhrady a škody tak musí uhradit Kyjev, který nezajistil bezpečný letový prostor nad svým územím. Ale nic takového od vyšetřovatelů neslyšíme. Bizarní zvláštností je, že malajský dopravce nemá na vyšetřování prakticky žádný podíl. Všechno řídí Holandsko ve spolupráci s americkou FBI.

[VIDEO] Gruzie použila samonaváděcí střely Python 4 při válce s Ruskem o Jižní Osetii v roce 2008:



Minulý týden zazněla v holandských médiích zpráva, že vyšetřovatelé si nepřejí účast ruských vyšetřovatelů v celém procesu a dokonce není zájemo spolupráci s výrobcem protiletadlového systému BUK. Nakonec se ukázalo, že holandská neochota k pozvání Rusů do vyšetřovacího týmu je iniciovaná z USA, přítomnost Rusů odmítla americké strana zastoupená FBI, s oficiálním odůvodněním, že Rusové by mohli mařit vyšetřování.

O to skandálnější je fakt, že odborníci, kteří dostali od Nizozemců a FBI k troskám letadla a dokumentacím vyšetřování přístup, museli podepsat prohlášení o mlčenlivosti (Non-disclosure Agreement, NDA), aby se nikdo jiný nedozvěděl, co je předmětem nálezů při zkoumání trosek. Nořekněte sami, parádní utajení vyšetřování, ne? Strach FBI nebo Nizozemců, že by vyšlo při zkoumání trosek na světlo něco, co by nemělo?

A vrcholem skandálu je, že Malajsie byla naprosto absurdně z vyšetřovánízcela vyloučena. Její letadlo, její posádka a nesmí se vyšetřování účastnit. Někdo si musí ťukat na čelo, že něco takového je možné, ale jak vidno, možné je všechno ve světě, kde vládne americká hlaveň přiložená k hlavě vazalských zemí, ČR a SR nevyjímaje.

A potom se někdo diví na mainstreamu tomu, že Rusko včera v OSN oficiálně vetovalo ustavení tribunálu k celé věci. Však by bylo hloupé, aby bez možnosti obrany a vlastního pohledu na věc někdo ukazoval na Rusko, přičemž v Holandsku leží trosky stroje s nezvratnými důkazy o izraelské raketě vystřelené z gruzínského SU-25.

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

-VK-
Šéfredaktor AE News

Článek je převzat z AE News a děkujeme tímto redakci tohoto serveru za pravdivé a věcné informace, které poskytují veřejnosti.


Zdroj zde: https://aeronet.cz/news/let-mh17-byl-sestrelen-raketou-vzduch-vzduch-izraelske-vyroby-dokazuji-to-i-vysledky-holandskeho-vysetrovani-rusove-nesmeji-byt-vysetrovani-pritomni-americane-si-to-nepreji-za-tragedii-stoji-kolom/