Rodinna Mafie!

08.01.2016 20:19

Rodinna Mafie!

Jedním slovem, je to hnus!

V záplavě emigrantských informací přeposílám tuto následující proto, abychom se vůbec vyznali u nás doma, když někdo blbě žvaní v masmédiích, kdo je kdo...???

 

Obrazovku ČT a TV NOVA ovládlo "monstrum" Monika Mac Donagh Pajerová (dále jen Monika MDP)

tak, už to víme,aneb kdo vede hysterickou mediální štvanici proti Zemanovi)

 

Google oMonice MDP :

1. Monika MDP- bývalá studentská vůdkyně z r.1989, nyní pedagožka pražského centra New York University je nevlastní sestrou Jiřího Dientsbiera ml.

(protizemanovské červené karty rozdávala Šárka Kadlecová, bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví - jaká náhoda !). NYU je něco, jako byl dříve VUML, jen teď je to Havlismus.

2. Monika MDP je vdaná za Ira, Petra Mac Donagha.

3. Měla milenecký vztah s Lubomírem Zaorálkem (dnes ministr zahraničních věcí) a po rozvodu s ním žila. Proto Zaorálek brojí proti Zemanovi?

4. Její dcera Emma Smetana je moderátorka TV Nova (na rodila se v Paříži, kde M.Pajerová žila se svým prvním manželem Smetanou). Emma Smetana žije s muzikantem a hercem izraelského původu Jordanem Hajem.

5. Sestrou Moniky Mac Donagh Pajerové, je "Biomasa" Kateřina Jacques (jméno má po francouzském exmanželovi Christian u Jacques). K. Jacques je partnerkou Martina Bursíka, předsedy strany Zelených a místopředsedy ODS Topolánkovy vlády. Porodila mu dceru Noemi. Bursík dříve žil s Monikou- nevlastní sestrou Jiřího Dienstbieraml. Jiří Dienstbierst st. byl 4x ženatý, jeho třetí manželkou bylaKvěta Dienstbierová, bývalá manželka Ivana Havla. Ivan Havel je bratrem ex-prezidenta Václava Havla. Jiří Dienstbier ml.(protizemanovská klika v ČSSD) se narodil ve Washingtonu a je americký státní občan. (takže máme američana ve vládě!!!)

Klan organizující hysterické mediální a červeno-kartičkové kampaně proti Zemanovi:

Pošli tuto zaprodanou

mediálně-politickou"mafii"dál, aby lid znal pravdu.

To je banda propletenců na nejvyšší úrovni !!!!!!!!!!