Blog

CHTĚL NĚKDO Z VÁS V ROCE 1989:

14.11.2014 14:00
CHTĚL NĚKDO Z VÁS V ROCE 1989: 

 -          aby bylo 600 000 nezaměstnaných a 30 000 bezdomovců 

 -          aby žilo 1 200 000 lidí na hranici chudoby 

 -          aby voda zdražila na 80 násobek ceny roku 89

 -          aby plyn zdražil na 15 násobek

 -          aby elektrika zdražila na 15 násobek

 -          aby se bytů stavěla polovina a byty zdražily na 50 násobek 

 -          aby uhlí a dříví zdražilo na 15 násobek

 -          aby Metro zdražilo na 32 násobek

 -          aby se neobdělávalo 7 miliard m 2 zemědělské půdy

 -          aby masmédia manipulovala s veřejným míněním

 -          aby se vybily 2 miliony kusů skotu a trávu neměl kdo žrát

 -          aby zdraví bylo hlavně pro bohaté 

 -          aby se rodilo v průměru každý rok o 50 000 dětí méně 

 -          aby na místo dětí K NÁM přicházeli imigranti z Rumunska ,Ukrajiny, Vietnamu, atd.

 -          aby vzrostla kriminalita o 300 % 

 -          aby stoupl počet vražd o 100% 

 -          aby bylo milion exekucí ročně 

 -          aby se národní podniky předaly zahraničním vlastníkům a ti si odváželi 500 miliard výnosů a zisku ročně 

         aby schopní a inteligentní odešli do ciziny

 -          aby byla rozpoutána skrytá občanská válka a slušně rozeštván národ

 -          aby tady byla gigantická byrokracie a přibylo 50 000 státních úředníků 

 -          abychom měli stejné ceny jako v Německu, ale třetinové platy 

 -          aby nám ukradli vodárny, plynárny, energetiku, doly, pískovny, cementárny, cihelny, ocelárny, banky, obchody či tisíce podniků

 -          aby tady byla diskriminace  větší než tady byla 

    aby člověk měl strach vyjít sám večer na ulici

 -          aby se hodně lidí bálo každého dalšího dne 

 -          aby si brali advokáta na kde co ze strachu, že je někdo napálí

 -          aby si například prodavačky nevydělaly za 8 hodin na bydlení, jídlo, oblečení, poplatkya dopravu do práce 

  aby tady bylo desetitisíce narkomanů, gambleři na hracích automatech, prostitutky   v   příhraničí u    hlavních silnic, bezohlednost, pokrytectví a běžně vítězila lež a nenávist.

  To všechno tu totiž  n e b y l o, víte?

  Hlavně vy mladí?! 

 Ale zato jsme stáli frontu na banány!  ….. Oh ta hrůza

25 smutných let

10.11.2014 18:20

25 smutných let.pps (3398144)

Trest smrti je jediným řešením.

23.10.2014 18:49
 
 

Trest smrti je jediným řešením.

Humanismus znevýhodňuje slušné lidi a nahrává zločincům. Nebezpeční lidé patří za mříže. Brutálním a sériovým vrahům, včetně teroristů všeho druhu, ať již jsou příčetní či nikoliv, patří provaz.

Humanismus znevýhodňuje slušné lidi a nahrává zločincům. Nebezpeční lidé patří za mříže. Brutálním a sériovým vrahům, včetně teroristů všeho druhu, ať již jsou příčetní či nikoliv, patří provaz.

Nechtěl jsem o trestu smrti psát po vraždě malého děvčátka v Kostelci nad Ohří. Jednak to bylo před volbami a někdo by si to mohl vysvětlovat jako populistický akt, mající za cíl zvýšení preferencí, a jednak se jednalo o malé dítě.

Nyní však zažíváme pokračování. Zahynul šestnáctiletý, nevinný chlapec, který navíc měl odvahu jít na pomoc své napadené spolužačce. Zahynul člověk, který by byl jistě přínosem pro naši společnost. Zahynul rukou vražedkyně, která bude vždy pro společnost nebezpečná a která se bude pohybovat po naší zemi jako nevybuchlá puma.

Málem zabíjela už v roce 2012 v Havířově. Za tehdejší útok stíhaná nebyla, protože lékaři konstatovali, že je psychicky nemocná a není trestně odpovědná za své činy.

Copak ten šestnáctiletý chlapec ve Žďáru n. S.  byl za její havířovský čin odpovědný? Společnost tehdejším rozsudkem (v Opavě) vyřkla ortel – svým způsobem odsoudila tohoto odvážného a nevinného chlapce na smrt.

 

Ano je to tak. Polistopadový humanismus vždy znevýhodňuje slušné lidi. Máme plná ústa tolerance k různě nebezpečným individuím. Zavedli jsme humanismus vězenství.

Vězni v minulosti museli pracovat. Dnes je k tomu nikdo nesmí nutit. Mají svá lidská práva. 

 

Mladí vrahové mají čistý trestní rejstřík. Do 15 let věku nejsou zodpovědní za své činy. Nesmí se objevovat v médiích jejich tvář ani citovat jejich jména. V diagnostických ústavech vychovatelé prožívají každodenní peklo. Trestat tam ony mladé vrahy v podstatě nelze. V těchto zločinných společenstvích se jedině učí ještě lépe krást, loupit a vraždit. Povinnost práce a tělesné tresty v těchto ústavech jsou jedinou cestou záchrany i pro tyto „děti“ samotné.

 

Pokud se naše společnost nebude držet zásady, že za zločin musí zákonitě přijít trest adekvátní k povaze zločinu, je odsouzena k zániku. A to nemyslím jenom společnost naši, českou, ale i evropskou. Mějme odvahu vrátit se ke starozákonnímu oko za oko, zub za zub. Trest smrti je jediným řešením k ochraně tisíciletého vývoje Evropy, včetně našeho státu. Pokud nebudeme dostatečně razantní my, předvedou nám to jiní.

 

Petr Hannig|úterý 14. říjen 2014

25 let vlády

09.10.2014 18:19

25 let vlády.pdf (1617499)

Schwarzenberg nemá ani maturitu a nikdo ji po něm ani nikdy nežádal….

09.10.2014 16:21

Jozef Bartošek - Schwarzenberg nemá ani maturitu a nikdo ji po něm ani nikdy nežádal….

 

Karel Schwarzenberg je totiž jen adoptovaným díětetem z chudé a trochu zdegenerované větve slavné rodiny. Na rozdíl od svých nevlastních a akademicky vzdělaných příbuzných z rodiny, co ho adoptovala, si tento "kníže " nedokázal za celý život udělat ani řádnou maturitu.

 

Ovšem vychytralým je až až.....

 

Nezákonným prolomením Benešových dekretů v jeho i Havlově případě, na rozdíl od tisícovek oprávněných restitučních nároků jiných rodin, na kterých byly Benešovi dekrety aplikované, získal rázem rodinné majetky také od předků z jiné větve Schwarzenberků, než té, z které původně pocházel. Restitucí tak sice záhadně získal velkou nehnutelnost (zámek Hluboká), ale nadále smrděl grošem. Proto vymysleli spolu s pozdějším uhlobaronem Bakalou tehdy běžný tunel do Českého "stříbra".

 

Dali se s Bakalou nominovat do dozorčí rady státní Karlovarské Becherovky, kde si předem připravili její privatizaci. Založili prostě akciovku SALB a z fabriky na výrobu likéru potichu udělali státní akciovku a po dobu jedné přestávky v České sněmovně předložili poslancům na schválení privatizaci fabriky na svojí firmu SALB, přičem nikdo z poslanců netušil, kdo stojí za touto firmou. Bez toho, aby za privatizované akcie Becherovky zaplatili, jim bylo umožněné akcie následně prodat velké nadnárodní společnosti Pernod Ricard a až potom uhradili celkem směšnou privatizační částku státu. Takže udělali přesně to, co všichni tehdejší Klausovi velkotuneláři a dnešní velkoboháči, kteří proto dnes již můžou, co si jen zamanou.

 

Český stát tak tehdy rázem přišel o více jak 2 miliardy od Pernodu. Peníze si totiž jednoduše rozdělili Bakala a "kníže" a od té doby jsou oba skuteční miliardáři úplně za nic. Jen do nebe volající krádeží a podvodem. Až takto získalo toto do té doby naše chudé "české" kníže konečně a najednou velké a hotové cash.

 

A právě od té doby si dopřává i mimořádnou podporu jistých českých médií i se svojí TOP 09, kde ale stejně hraje prim pan Kalousek, dovolím si tvrdit národem nejvíce nenáviděný politik známý svými kauzami rozkrádání státu a svými alkoholickými excesy.

 

Účastí na Bilderbergských schůzkách si Schwarzenberg nakonec zařídil, že je opravdu typickým eurohujerem, na rozdíl od jiných českých politiků. Tento Karel "Cimmermann" ležící spící a nikdy nedostudovaný hajný by těžko dostal ode mne místo hajného ve vrbovém háji, natož to ještě hlas v prezidentských volbách. Za elitu schopnou zastávat prezidentský úřad by ho mohl považovat jen velmi neinformovaný člověk, nebo někdo se závislým, popleteným nebo státu ukradenými penězi důkladně uplaceným názorem.

 

Jozef Bartošek - nezávislý novinář.

Pane ministře,

09.10.2014 15:00

 

Pane ministře,  

mám dva syny, je mi 45let. Bydlím ve  vesnici u Teplic. Nemám ve svém okolí žádnou romskou rodinu. Jsem šťastná,  že nemusím žít v beznaději jako obyvatelé Janova. Vroce 1989 jsem byla  na všech demonstracích v Teplicích a v Praze a moc jsem si přála demokracii a svobodu. To, co se teď tady na severu děje je horší než tenkrát. Svoboda nekončí tam, kde začíná nesvoboda druhého, Policie chrání grázly před slušnými lidmi. Ten, kdo nechce pracovat,nechť umře hlady. Ten, kdo uřízne topení a zdemoluje byt, ať zmrzne. 

 

Co se stane mně a mým dětem, jestliže:  Nebudeme pracovat, nebudeme platit nájem, budeme na Romy vykřikovat rasistická hesla, budeme kolem sebe dělat  svinčík a ničit své okolí, budeme obtěžovat romské rodiny hlukem a  smradem, budeme krást, uřízneme radiátory a prodáme je do šrotu?? 

Bez pardonu se z nás stanou bezdomovci,  chcípajícíhlady. Vyčíslí nám dluhy za zničený byt a na krku budeme mít trestní oznámení za hanobení rasy. A budeme se stydět!! 

Oni - tmaví a ukřičení -dostanou nový byt, sociální dávky, nové  zařízení bytu a ochranu policie. A budou  vykřikovat, že pro ně stát nic nedělá. 

Náš slavný státní rozpočet nemá  peníze na centra pro slepé, vozíčky pro postižené, lůžka pro staré a  nemocné. Kolik peněz z naší práce stojí taková"normální romská rodina"?  Nestydíte se, páni a dámy tam "nahoře", kdo o nich rozhodujete. Kdo Vám dal právo určit, že z mých 

daní budu živit dvě cigáňata a můj soused  bude nucen shánět sponzory na výcvik psa pro svého postiženého syna? 

Asi tedy jsem rasista. Cítím obrovský vztek  a beznaděj.  Proč jsem vlastně tenkrát chtěla tu demokracii a  svobodu? Aby se Ti, kteří poctivě 

pracují a žijí, měli dobře. Čeho jsem já, a  mně podobní,dosáhli?  

Ti, kdo poctivě pracují a žijí, živí líná,  sprostá a primitivní prasata a  ještě se bojí, aby jim nebylo vyčteno, že  je živí špatně. 

Před rokem 1989 policie chránila politiku jedné strany.  

Dnes chrání ty, jež byměla sama trestat a zavírat. 

Kdybych vylovila zlatou rybku, přála bych  si, aby seVaše ženy z nákupu vracely uličkou černé  v ě t š i n y  po  pokálených schodech a zavřely za sebou počmárané a poničené dveře. Aby ste  stáli oba za rozbitým oknem, poslouchali hluk, nadávky a řvaní - toto  lidové umění naší utiskované menšiny - a pozorně hlídali, kdy se za rohem  objeví Vaše ratolest,  plížící se se strachem ze školy. Opravdu si  to neumíte představit, nebo  máte pocit, že Praha je daleko? 

Co takhle detektor lži a otázka pro Vaše  muže, kteří v Janově zasahovali? Kolik z nich, myslíte,bylo  přesvědčeno o správnosti svého  jednání? Kolik

z nich by šlo bydlet do  služebního bytu,  který by byl v Janově?   Děkuji za JASNOU odpověď, jaký rozdíl je  mezi právy a povinnostmi "bílých" a"černých" ?

Krásný nápad

29.09.2014 10:22

 

 

KRÁSNÝ NÁPAD

DEJME STARŠÍ LIDI DO VĚZENÍ A ZLOČINCE DO DOMOVŮ DŮCHODCŮ

 

< nápad pochází z Německa, ale naše reálie se zase tolik neliší >

* * * * *

Následkem toho by naši senioři měli denně přístup ke sprše, volný čas, procházky, léky, pravidelné zdravotní a stomatologické kontroly. Dostávali by peníze, místo, aby za ubytování platili. Navíc by měli nárok na trvalý kamerový dohled, a vpřípadě potřeby by se jim tedy dostalo okamžité pomoci. Jejich postele by byly dvakrát týdně převlékány, jejich prádlo a oblečení by jim bylo pravidelně práno a žehleno. Každých 20 minut by měli návštěvu dozorce a jídlo by dostávali až na pokoj. Měli by zvláštní místnost, ve které by přijímali návštěvy své rodiny. Měli by přístup do knihovny, tělocvičny, k fyzické i psychické terapii a také do bazénu a dokonce právo na další bezplatné vzdělávání. Měli by nárok na kolečková křesla, na žádost by měli legálně bezplatně k dispozici pyžama, boty, pantofle a další pomůcky.Soukromé pokoje pro všechny s vlastní venkovní plochou obklopené velkorysou zahradou.Každý senior by měl právo na vlastní počítač, televizi, rádio a neomezené telefonování. Existovala by ředitelská rada, která by vyslechla a řešila stížnosti, dohled by musel dodržovat kodex chování!

Zločinciv domově důchodců,by dostávali většinou studené, v lepším případě vlažné jídlo, byli by osamoceni a bez dohledu (za odměnu.)

Světla by se vypínala ve 20 hodin, měli by nárok na jednu koupel týdně (pokud vůbec). Žili by v malém pokojíku a platili za to 2.000 € nebo 1320000,-Kč měsíčně, bez naděje, že se z toho dostanou živí.

< A KONEČNĚ BY BYLA SPRAVEDLNOST PRO VŠECHNY>

 

 

 

Na hrubý pytel hrubá záplata

25.09.2014 18:42
 
 

Na hrubý pytel hrubá záplata

Původně jsem chtěl psát o tom, že znovuzavedení trestu smrti je v současné kruté době nutností. A chtěl jsem vypočítávat důvody proč. Ovšem mezitím se stala ona tragická věc na severozápadě Čech, tak počkám, až mě nikdo nebude moci obviňovat z toho, že se nesu na vlně nenávisti. Trest smrti má totiž zcela logické a staletími prověřená odůvodnění.

V tomto článku se zaměřím na něco, co vlastně předchází mnohým brutálním a pro rozumně uvažujícího člověka nepochopitelným trestným činům.

   Jsem zastáncem razantního snížení věku trestní odpovědnosti mládeže. Ne na 14, ale dokonce na 11 let. Jistě si pamatujete na případ 12ti letého vraha z Kmětiněvsi, který znásilnil a zavraždil svou spolužačku. Byl umístěn do diagnostického ústavu. Z něj pak vyšel s čistým trestním rejstříkem. A dnes už má za sebou další dvě podmínky a policie s ním řeší další násilný trestní čin. Samozřejmě, že se v onom výchovném zařízení nenapravil. Ono to totiž ani nejde.

     Shodou okolností zprostředkovaně znám ze dvou relevantních zdrojů atmosféru v těchto výchovných zařízeních. Tyto mladistvé delikventy nelze fakticky trestat jinak než zákazem sledování televize, či počítačových her. Hrdinou mezi těmito „dětmi“ není ten, kdo se chce polepšit, ale naopak ten, kdo na vychovatele vypustí nejvulgárnější urážky, nebo je fyzicky napadne. Vychovatelé nemají možnost se jakkoli bránit, protože tělesné tresty jsou zakázány a pokud by použili adekvátní obranu proti nim vedenému útoku, sami by byli vystaveni trestnímu stíhání, protože takzvaně ublížili „dětem“.

     Dlužno říci, že tito dětští zločinci mají na svém kontě již řadu napadení. Napadají své příbuzné, užívají v dětském věku drogy. Na ně trestnou činností získávají peníze. Jenže a to je ten zádrhel, ona to v jejich věku pod 15 let není trestná činnost, byť by se jednalo o úkladné vraždy. Média dokonce nesmí ukazovat tváře těchto mladistvých delikventů a zveřejňovat jejich jména i když jsou z trestního činu usvědčeni. Ten trestný čin, který spáchali není vlastně podle zákona v jejich případě trestním činem, protože jej ve věku pod 15 let nemohou spáchat.

    Navíc v těchto diagnostických ústavech nikdo ony „děti“ nesmí nutit k jakékoliv práci. A přece práce, vedení těchto mladistvých pachatelů k jakékoliv užitečné činnosti, je jedinou cestou, která by, byť v malém procentu, mohla způsobit převýchovu. Různé domluvy berou tyto „děti“ jako slabost. Jedna rána rákoskou je nad tisíc domluv. Proto přiměřené tresty s výchovným prvkem samotek a pracovní povinnost pro mladé delikventy je jedinou cestou jak alespoň některé z nich pro společnost zachránit. Někdo už se bohužel zločincem narodí a tam nelze dělat vůbec nic. Jeho zločiny budou neustále narůstat a ve vězení nebude v budoucnosti jenom proto, že se jeho trestné činy nepodařilo potrestat. Na takové jedince neplatí nic jiného než výše zmíněný trest smrti.

   V polistopadové době jsme byli nuceni zakázat trest smrti, byli jsme nuceni přijmout zákon o nepřiměřené obraně, který opět nahrává zločincům a další a další věci, které odkazují slušné občany na libovůli zločinců. Už dost bylo humanismu, který znevýhodňuje slušné lidi a nahrává zločincům všeho druhu. Odjakživa platilo na hrubý pytel hrubá záplata.

Petr Hannig|

Jak hlasovalo TOP-09 pro zvýšení důchodů od 1.1.2015.

18.09.2014 09:30

Jak hlasovalo TOP-09 pro zvýšení důchodů od 1.1.2015.                 

Ne: 13,  N – Nepřihlášen: 4,  Z - Zdržel se: 3,  M - Omluven: 6,

 Takže nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1. ledna 2015  !!! To je TOP 09  -  a tak je můžeš zase volit !!!!

 • M  Markéta Adamová
• N  Zdeněk Bezecný
• N  Jan Farský
• N  Petr Gazdík...
• N  Leoš Heger
• N  Václav Horáček
• M  Jitka Chalánková
• M  Miroslav Kalousek
• M  Daniel Korte
• M  Rom Kostřica
• N  Jiří Koubek
• N  Věra Kovářová
• N  Michal Kučera
• N  Helena Langšádlová
• N  František Laudát
• N  Jaroslav Lobkowicz
• 0  Nina Nováková
• M  Herbert Pavera
• Z  Gabriela Pecková
• 0  Stanislav Polčák
• Z Anna Putnová
• 0  Karel Schwarzenberg
• Z  Jiří Skalický
• N  Karel Tureček
• 0  František Vácha
 N Marek Ženíšek Lidé, žeňte je vidlema křupany!!! Pošli to dále – díky…

 

Petr Nárožný: Mám rád lidi, které odsuzují jako politicky nekorektní darebáky

15.09.2014 08:34

Petr Nárožný: Mám rád lidi, které odsuzují jako politicky nekorektní darebáky

 

Rozhovor s Petrem Nárožným v Magazínu DNES vzbudil mimořádný ohlas. Snad proto, že herec hovoří i o kontroverzních tématech způsobem, který by někdo označil jako upřímný či přímočarý, někdo jako nekorektní. Na žádost čtenářů rozhovor zveřejňuje i iDNES.cz.

Nejsem asi první, kdo je přesvědčený o tom, že Evropa pomalinku umírá, říká Petr Nárožný. A pohotově pro ni vymyslí epitaf: Sice jsme zahynuli, ale byli jsme humanisté.

Nejsem asi první, kdo je přesvědčený o tom, že Evropa pomalinku

umírá, říká Petr Nárožný. A pohotově pro ni vymyslí epitaf: Sice jsme

zahynuli, ale byli jsme humanisté.

VYHRAJE ISLÁM DĚLOHOU?

Myslím si, že zhruba znám váš světonázor: lidstvo je nepoučitelné, pořád opakuje své chyby, a proto se nedají očekávat velké změny k lepšímu... Říkám to správně? Ano, tento názor mám dávno. A navíc si myslím, že teď, když do Evropy ve velkém proudí přistěhovalci, se může situace ještě zhoršovat. Ale o tom musíme mluvit opatrně - víte, jak dopadl Thilo Sarrazin z představenstva Německé centrální banky.

Něco jsem četl. Měl problémy, protože řekl, že kvůli přistěhovalcům Německo hloupne. A když to řekl, tak ho z práce vyhodili a všichni správní intelektuálové si nad ním odplivli... Jemu by asi nevadilo, kdyby se do Německa stěhovali angličtí počítačoví experti a architekti, ale pokud přijíždějí pologramotné dvanáctičlenné rodiny, tak se toho bojí, napíše to a v ten moment je z něj nepřítel státu. Čímž chci říct, že je tu spousta problémů, na které by se měly evropské země připravovat, o kterých by se mělo citlivě diskutovat, ale nediskutuje se.

Zlobí vás tahle politická korektnost? Já ji nechápu. Myslel jsem, že demokracie znamená širokou diskusi; že když se někdo mýlí, tak se to v té věcné diskusi ukáže; že je to střet názorů, nikdy ne lidí. Jenomže je to jinak - když někdo po takové diskusi volá, ostatní hned řeknou, že je darebák.

Myslíte, že u nás budou do padesáti let povinné hodiny islámu na školách? Nejsem demografický odborník, takže nevím. Ale Muammar Kaddáfí nedávno řekl, že všechny náboženské války byly zbytečné, protože islám nakonec může vyhrát dělohou.

Čím? Dělohou - když bude mít německá rodina jedno děcko a turecká osm, tak bude časem v Německu víc Turků, to je jednoduchá matematika. Může se to stát. A mělo by se o tom mnohem víc diskutovat.

Chápu správně, že jsou vám názory německého bankéře Sarrazina blízké? Já jsem, prosím, jeho knihu nečetl. Jenom říkám, že jsou mi blízcí lidé, kteří se snaží na něco upozornit, chtějí vyvolat diskusi. Proč je hned všichni chtějí ukřičet? Vzpomínáte si třeba, co se dělo kolem rozdělení Československa?

Bylo mi čtrnáct. Najděte si noviny z té doby a přečtěte si, co se psalo o politicích, kteří takzvaně rozdělili Československo: "Postavit je před soud, zločince! Za zády národa, bez referenda, rozdělili dva bratrské národy!" Jenomže uplynulo osmnáct let a já čtu v novinách od těch samých lidí, že naše vztahy se Slováky nebyly nikdy tak dobré, jako jsou dnes, a jak naše mírové, korektní oddělení oběma národům prospělo. Což mohu potvrdit.

A z toho vyplývá co? Jenom to, že většina lidí mívá vždycky nějaké zpoždění, ale o to raději křičí a odsuzuje. A že to tak bude pořád.

Já se s vámi o přistěhovalcích můžu bavit, ale existuje naděje, že se přiblížíme nějakému řešení? Důležité je upozornit na problém. Říct: Pojďme se zeptat, jestli se s tím dá něco dělat, jestli má ten problém vůbec řešení... Ale já osobně si myslím, že zrovna s tímhle problémem se nedá dělat nic - nejsem asi první, kdo je přesvědčený o tom, že Evropa pomalinku umírá.

A je to špatná zpráva? Je to pouhé konstatování; mladých Evropanů bude stále méně, to se rychle nedá změnit. Vždyť ta Evropa se už ani není ochotná bránit! Třeba takoví piráti - dřív se věšeli na ráhno. Ale dnes? Posádky obchodních lodí nesmějí být ozbrojené - přitom kdyby měly jednu pancéřovou pěst ze druhé světové války a viděly by, že k nim jedou somálští piráti, tak tu pancéřovku odpálí a mají pokoj. Ale nemůžou... Ovšem piráti se občas spletou, zaútočí na ozbrojenou válečnou loď, a když je ta loď čínská nebo ruská, tak mají smůlu, protože ta je prý rozstřílí. Štěstí naopak mají, když je zajme loď z Evropské unie, například ze Švédska - ta je odzbrojí a dá jim palivo na dojetí k somálskému pobřeží.

Už jsme holt takoví... lidští. Zahyneme, ale na našem pomníku bude nápis, že jsme byli humanisté... V Evropě se sice žije pořád krásně, co si budeme povídat, ale ve starém Římě se před zánikem žilo taky krásně. I na Titaniku bylo všechno prima; dokud nešel ke dnu, měli tam prvotřídní šampaňské a hudba prý nehrála špatně ani ve chvílích, kdy se už Titanic potápěl.

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>