28.2. sněm občanů proti válce.

28.02.2015 11:44
Zdravím vás, přátelé,
vás všechny - statečné účastníky Sněmu (ty, kteří odvážně nesou kůži na trh, tedy nikoliv ty, kteří se zúčastní jen proto, aby informovali "příslušné" skupiny a instituce, nebo se pokusili Sněm hned v zárodku rozbít). Současně se omlouvám, že se nemohu zúčastnit osobně, nicméně další součinnost považuji za velmi reálnou. 
Dávám vám rovněž k případnému využití několik málo z velmi důležitých dokumentů (zpracoval jsem je v posledních dvou letech) zaslaných na nejrůznější instituce; jde o dopis papežovi (církevní restituce), Plzeňskou výzvu, Zprávu o stavu ČR očima občanů, Dopis prezidentovi kvůli justiční mafii; většina z nich byla zpracována i ve videopodobě (klip), možná jste i některé viděli. 
Připojuji i úplně čerstvý materiál - Výzvu k záchraně ČR před fundamentálním islámem, který jsem před týdnem poslal Parlamentu, v kopii i vládě a prezidentovi (Hrad už přijetí potvrdil
, dokonce třikrát, Senát rovněž, ale ostaní zatím mlčí).
 Shledáte-li to smysluplným, klidně můžete některé z dokumentů či jejich částí využít, případně se pod ně podepsat.
Plně sdílím slova D. Solise a Pepy Hörla o spojování; k tomuto tématu se mnou jedna soukromá TV natočila krátký klip (viz odkaz níže), který by vám snad mohl být užitečný právě hlubším obecným pohledem na potřebu táhnout za jeden provaz - z pohledu "kde jsme a kam směřujeme". 
 

https://www.youtube.com/watch?v=IbaoTfew2Q0&feature=youtu.be
S úctou a pozdravem
"Kde proudí světlo pravdy vědomím, stává se občan vědomým a vědomí pravdy života jeho svědomím!"
Olda Lukáš, Plzeň
725 875 033