Budou kyjevští fašisté kupovat zbraně a vraždit nevinné lidi za české peníze?

19.05.2014 12:11

OKS-Banner

Budou kyjevští fašisté kupovat zbraně a vraždit nevinné lidi za české peníze? Sobotkova vláda jim poslala další desítky milionů

 

„Vláda schválila další pomoc Ukrajině ve výši 50 milionů korun. Směřovat má především na obnovu zdravotnických, vzdělávacích a sociálních zařízení i další infrastruktury v zemi. Po jednání kabinetu to novinářům řekl ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Jiří Dienstbier (ČSSD). Připomněl, že Česko již v minulých týdnech dalo 18 milionů korun na zdravotnický program Medevac,“ napsala ČTK.

usměvavý a slintající...  Prostě pako

usměvavý a slintající… Prostě pako

Zajímavá zpráva, opravdu. První věcí je, že česká vláda nemá absolutně žádné páky na to, aby dohlížela, že s penězi bylo skutečně naloženo tak, jak se plánuje. Podstatnější ovšem je něco úplně jiného.

Jak může vláda České republiky, která má sloužit českým občanům a starat se o to, aby fungovala co nejlépe naše země, posílat jakoukoli sumu pochybné a fašisty protkané ukrajinské vládě, když sami máme obrovské dluhy ve výši více než 1,5 bilionu korun? A jak je možné, že proti tomu nikdo z politiků výrazně neprotestuje?

Zdroj: EUserver.cz