Dopis TV Nova

23.07.2015 08:49

Dopis TV Nova

fakt dobrý čti do konce a pošli dál!

 

Dnes, 12.7. odvysílala TV Nova ve zpravodajství velmi zkreslenou informaci o údajném rasistickém výroku paní starostky MO Mariánské Hory ...

Protože v inkriminované lokalitě "Bedřiška" mám už /teprve/ 2 měsíce domek a vím o čem paní starostka mluví, velmi mě pobouřila vaše jednostranná reportáž, kde jste nedali prostor nikomu jinému než obecně známým zastáncům cikánů a cikánských iniciativ...

Konkrétně cikáni, kteří se k případu vyjadřovali, jsou sousedé, takže mohu zodpovědně říct, že kdybyste na tomto místě s těmito lidmi strávili jen jeden měsíc, měli byste naprosto stejný názor jako paní starostka.

Protože ti, kterých se tento výrok týkal jsou zloději, neplatiči, asociálové a paraziti společnosti. Vím o čem mluvím. Konkrétně všichni ti lidé co se vyjadřovali ve zpravodajském příspěvku:

1. Nepracují

2. Na černo jsou připojeni na el. vedení

3. Ze své vlastní střechy /obecní/ si kradou okapy, svody a část

plechů střechy a vozí to do sběru

4. Rozebrali většinu vlastního plotu do sběru

5. Jejich děti mi zapálili několikrát kůlnu

6. Jen tak pro radost pořezali v okolí několik velkých stromů

7. Vystříhali díru do mého plotu /asi aby se jim lépe kradlo/

8. Oficiálně bydlí v domku 2 lidé, ale ve skutečnosti 14

9. Neustále totálně devastují své domy, vybourávají i nosné zdi

10. Děti nechodí do školy, jen sporadicky, když má přijít sociálka

11. Berou větší sociálku než si slušný člověk bílé většiny vydělá prací

12. Děti /i 6tileté/ oslovují svou matku "ty kurvo zajebaná", rodiče

jim láskyplně vrací "ty zmrde já tě zabiju" atd...

13. Občas se se sousedy na ulici pobijí, posekají mačetami

14. Na své /obecní/zahradě zakopávají odpadky pod zem, takže je pozemek kontaminovaný kdoví čím...

15. Není týden aby se mi ze zahrady neztratilo co je z kovu. Zmizí okap, dám nový a za pár dnů zas není...

16. Úřednice na úřadě titulují "ty pičo" atd. atd... je toho ještě hodně.

To platí na velkou většinu cikánů v této kolonii. A já mám už plné zuby protěžování těchto příživníků, rozdávání obecního majetku, tolerování zlodějny, asociálního chování a výchovy jejich děcek z kterých rostou zas jen asociálové, příživníci, násilníci a zloději...

Jak je možné že v právním státě konkrétně tato skupina obyvatel má taková privilegia, takové výhody, může beztrestně dělat co je napadne.

Normální bílé rodině by okamžitě vzali děti do ústavu...

Garantuji Vám, že drtivá většina normálních lidí po zkušenosti s takovými individui, by byla daleko méně zdrženlivá ve svých výrocích než starostka.

Nejsem příznivcem žádné strany, politika mne nezajímá, ani výroky paní starostky ...

Osobně jí neznám, ale jsem přesvědčen, že nešlo o rasistické výroky, ale pragmatické, vycházející z konkrétní situace a bezradnosti vůči této části obyvatelstva.

Pokud něco jen trochu zavání touto problematikou, stahují se politici do ulity, mlží, lezou cikánům do pr.... , aby se zalíbili, protože co naplat, jsou to taky voliči. To, co konkrétně předvedl pan Kocáb opravdu nemá obdoby ... Naštěstí si ho „nezralí“ zase vzali zpět.

Hlavně neříct pravdu ani to co si naprostá většina lidí myslí. Proto si velmi vážím pana Čunka, který dokázal říct pravdu.. A to jen proto, že má OSOBNÍ ZKUŠENOSTI, které ostatním politikům chybí. Ale abych nebyl jen kritický, je tam i několik jednotlivců z řad cikánů, kteří se snaží žít slušně.

Sice výjimky, ale jsou. A teď mne můžete žalovat nebo rovnou upálit za to, že jsem řekl svůj názor a pravdu. Myslím že by tato

problematika stála za zmapování pro pořad Na vlastní oči. Protože téměř nikdo z běžných lidí ani netuší co všechno je možné, jaké privilegia má tato část obyvatel, jak se kolem nich chodí po špičkách. To by Všem opravdu lezly oči z důlků. Já osobně zvažuji kolem svého pozemku betonový plot s dráty pod bezpečným napětím jak se používá pro ochranu dobytka, protože si jak mezi dobytkem připadám. Otázka na závěr: Jak může obec svěřit majetek - rodinný domek /i když fiňák/ lidem, kteří ho během chvilky naprosto vybydlí, zdevastují, a co se dá ještě odvezou do sběru. Co to je za hospodaření se svěřeným majetkem? Má vůbec toto někde ve světě obdoby?!? Určitě nemá.

Je to jen a jen Česká specialitka, že na každého občana platí jiný metr. Normální člověk musí na domek vzít hypotéku, makat a splácet do konce života, ale cikán dostane domek jen tak a nemusí ani platit nájem ... Je logické že si toho pak neváží ... O nic mu totiž nejde, po výletu do Kanady, kam si zajel protože je tady údajný „rasismus“ ho kopnou do pr ... a vrátí se do česka. Opět si znovu nárokuje bydlení, dávky atd. atd. A náš stát opět vyhoví, je úplně jedno, že cikán vše předtím prodal, co neprodal zdevastoval, něco prohrál v hernách za zbytek koupil jízdenku (letenku) a jel dělat ostudu do Kanady, Anglie ap., kde nadále pomlouvá českou republiku. Co je to za vládu, která si neváží bílé většiny svých obyvatel, která žije slušně, pracuje, nekrade, neobtěžuje své okolí, platí daně, posílá děti do škol, nedevastuje svěřený ani jiný majetek, nežije na úkor druhých a nepomlouvá po celém světě náš stát.

Kocourkov je vyspělejší ...

A ještě jedna otázka. Cikáni mají své iniciativy a jsou organizace, placené státem, (tedy opět z peněz nás všech), které nic neřeší, hned straší žalobami a drží nad nimi ochranou ruku. Ale kdo před nimi ochrání nás obyčejné a normálně žijící lidi, kteří nejsou menšina a musí na rozdíl od nich dodržovat zákony ??????

Nevím co mi vadí více, jestli chování zmiňovaných občanů, nebo špatné zákony a neuvěřitelně laxní, alibistický přístup státu a jeho úředníků.

Vážená TV NOVO, až zase budete dělat reportáž o čemkoli, hlavně o této problematice, prosím alespoň o č á s t e č n o u objektivitu a soudnost...

Zkuste, alespoň někdy dát možnost se vyjádřit všem ...

Děkuji za pozornost a přeji pěkný den.

Petr Zajac - obyvatel cikánské kolonie.

 

Kdo s pisatelem souhlasí, ať to rozešle dál.

Informovat ostatní je to nejmenší, co pro řešení tohoto stavu můžeme udělat.