Jak si stojí naše země z pohledu práva?

06.10.2014 09:35

Jak si stojí naše země z pohledu práva? Hůře než banánové státy světa, co jsme odsuzovaly máme ve vlastním státě, jsme na 138 místě ve věrohodnosti a důvěryhodnosti k naší vládě. NO COMENT.

 

Veškeré vedení TOP-09 patří již do kriminálu, jistě i další jednotlivci z jiných politických uskupení, tak třeba Zaorálek atd..

 

Dodržování naší Ústavy a zákonů nemá žádné výjímky, jak je tedy vše v praxi? Poslanci a senátoři se cítí nepostižitelně, ale, jistá imunita a tudíž beztrestnost je pouze na půdě těchto institucí. Co vyjádří mimo je již pokládáno jako trestní čin. Naše justice nepodala žádná trestní oznámení a je tímto spolupachatelem ze znění naší Ústavy a trestních zákonů. Co to znamená? Náše země je plnohodnotně FAŠISTICKÁ, jen tam neplatí zákonné normy demokracie.

 

§ 406 Příprava útočné války
Kdo připravuje útočnou válku, na které se má podílet Česká republika, a tím přivodí pro Českou republiku nebezpečí války, bude potrestán odnětím svobody na dvanáct až dvacet let nebo výjimečným trestem.
§ 407 Podněcování útočné války
(1) Kdo veřejně podněcuje k útočné válce, na které se má podílet Česká republika, takovou válku propaguje nebo válečnou propagandu jinak podporuje, bude potrestán odnětím svobody až na pět let.
(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na shromáždění, které podléhá oznamovací povinnosti, nebo
b) spáchá-li takový čin tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.