Jak to celé funguje Aneb proč u nás byla zlikvidována řada průmyslových odvětví a proč jsou naše platy nesrovnatelně nižší než v ústřední zemi kolonizátora:

08.12.2014 18:00

Jak to celé funguje

 

Aneb proč u nás byla zlikvidována řada průmyslových odvětví a proč jsou naše platy nesrovnatelně nižší než v ústřední zemi kolonizátora:

Převzato: https://leva-net.webnode.cz/products/jak-to-cele-funguje/
7.12.2014

Václav Kytička




 



Kolonizátor nechá v Kolonii č.1 vypěstovat bavlnu, tu koupí za 1,-$.

Bavlnu nechá převézt přes půl světa do Kolonie č.2. Zde ji prodá za 10,-$ a nechá vyrobit nitě. Ty koupí za 11,-$.

Nitě nechá převézt přes půl světa do Kolonie č.3. Zde je prodá za 100,-$ a nechá vyrobit látku. Tu koupí za 110,-$.

Látku nechá převézt přes půl světa do Kolonie č.4. Zde ji prodá za 1000,-$ a nechá vyrobit trička. Ty koupí za 1.100,-$.
Následně Kolonizátor prodává trička do celého světa za 10.000,- $. Pokud by ale například Kolonie č.2 usoudila, že by zvládla i výrobu látky jakož i samotných triček (za 10,-$ látku a za 100,-$ je ušít) a že by ta trička prodávala konečnému zákazníkovi (do celého světa) za cenu například 500,- $, následuje barevná revoluce, humanitární bombardování, případně přímá vojenská intervence za svržení diktátora. Libye je toho zářným případem. Jako prevenci, pro odstrašení zejména Kolonií nižších úrovní, má vrchní kolonizátor po celé planetě soustavu vojenských základen.

No a ČR je někde na úrovni Kolonie č.3.
Chudák na fotce z úvodu článku je z kolonie č.1 a případně č.2.

Jelikož v zemi kolonizátora se akumuluje obrovský kapitál, jsou i mzdy prostých lidí tam žijících, kteří dodávají služby nejbohatším sociálním skupinám patřičně vysoké. Chudáci z Kolonie č.1 při svých mzdách šetří na své vlastní tričko celý rok.

Problém je v tom, že nyní se kolonizátorovi vzepřelo Rusko a to není žádná slaboučká Libye. Navíc hlavní kolonizátor to s tím tiskem dolarů krapet přepísk (věc se má podstatně složitěji nežli jsem uvedl výše na velmi zjednodušeném modelu) a tak tu 3. světovou potřebují jako sůl.

Pro hlubší pochopení a identifikaci skutečných strůjců války v pozadí, doporučuji přečíst tento článek:
Dolar, respektive USA, může zachránit pouze 3 světová válka
https://dolezite.sk/Dolar-respektive-USA-muze-zachranit-pouze-3-svetova-valka-wJ0Inq.html

Ještě doplním:

EU je od konce 2.světové války Kolonie č.4, kdy pro Rusko hlavní kolonizátor plánoval úroveň Kolonie č.2 až č.1.

A že to pro Rusko hlavní kolonizátor plánoval hned od roku 1990, dokazuje následující zpověď Willi Wimmera, který byl v letech 1988 až 1992 státním sekretářem na německém ministerstvu obrany:
https://www.blisty.cz/art/72695.html

Rozhovor by si měli přečíst především všichni ti, kteří doposud věří, že "pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí", aby věděli, jak upřímně to s námi východoevropany přátelé z USA hned od počátku mysleli, kdy možná pochopí, že ten, jemuž za odměnu nedávno odhalili v americkém Kongresu bustu, byl v nejlepším případě hrubě podveden, stejně jako my všichni!

Motto:

Tomáš Garrigue Masaryk: Nebát se a nekrást.

Miloš Zeman: Nebát se nazývat věci pravým jménem.

Pravda a láska nakonec zvítězí nad lží a nenávistí. - Krásná myšlenka, ale aby se tak stalo, tak ji nesmí hlásat tací jako byl Humanitární Bombometčík a jemu podobní váleční štváči.