Každý den slyšíme od Ukrajinců nějakéstížnosti...

21.07.2014 19:39

 

 
 
Každý den slyšíme od Ukrajinců nějakéstížnosti...
Jde tu skutečně jen o to - aby se vyprovokoval otevřený střet sRuskem? Ukrajinští nacionalisté  s tamějšími fašisty rozehráli a dálrozehrávají nebezpečnou hru, na kterou může doplatit celá Evropa,tudíž i my... Jeto tvrzení bez důkazů. Že by chtěli zatáhnout NATO  a Rusko do války….
Měli jste si to rozmyslet, když jste pálili pneumatiky na Majdanu. Amici  se svou  iniciativní CIA jsou  z toho celí  natěšení, že jím padne do jejich chamtivýchrukou další  ruská gubernie. Je to hnus!

Sestřelením dopravního civilního letadla končí veškerá legrace a ten kdo jej smetl z nebe, by si to měl pořádně mezinárodně vyžrat. Ať už tobyli separatisté, Ukrajinci podporovaní Amikama, nebo Rusové (jako, že to mohl býtkdokoliv z nich). Tohle  je totižstřílení na civilisty nezúčastněné země a to se vymyká všemu….

Nebyl to náhodou  proamericky orientovaný ukrajinský prezident Porošenko,který před nedávnem zakázal civilní lety nad východní Ukrajinou do 8 000 m?...Letydo východních oblastí Ukrajiny nelze totiž dohledat....To, ale překračujevšechny meze, co se děje s civilním obyvatelstvem a je jedno, ve které částikonfliktu a světa... Dost velkým důkazem něčeho podobného byl teroristickýnápad z 11.9.2001 , kde zahynulo na 3.000 lidí v USA, přestože tato akce ortodoxních Muslimu byla od saméhopočátku pod kontrolou CIA….

Pravděpodobným cílem ukrajinské rakety, kterámohla být vystřelena ze země, nebo z letadla, a která zasáhla Boeing 777Malajských aerolinií, mohl být i letoun ruského prezidenta Vladimíra Putina (jak to oznámil ofic.zdroj v Rosaviacii).

Letoun „číslo jedna“ se potkal s malajským Boeingem v jednom místě a ve stejnémkoridoru. Došlo k tomu nedaleko Varšavy v 33. Koridoru ve výšce 10.100 metrů.Prezidentský stroj se zde  nacházel v16:51 moskevského času a Boeing v 15:44 moskevského času.

Podle slov zdroje jsou si obrysy obou letadel velmi podobné, stejně, jakojejich rozměry. A nabarvení se zdá být z velké dálky prakticky identické…

Je vidět,ze USA už v tom mají zřejmě  jasno…Jak také  jinak? V Iraku také byly  jaderné  zbraně.

USAnemajíc díky pádu dolaru na výběr, proto potřebují   rozhádatEvropu a EU, aby  měli důvod  zasáhnout a ziskat pozice pro své vojenské základny co nejblíže uRuských hranic. Nechtěl bych se mýlit , ale sankce vyhlášené krátce před tím bylo nutnézdůvodnit, něčím významným  podpořit  a ještě o to více zpřísnit ...Jedině USA a EU s Ukrajinou se hodítato tragedie... a důkazy , ty už jsou jistě připravené ...!!!

Obdivovatelé ukrajinských fašistů nynízaplavují Novinky Porošenkovými a Obamovými splaškami, které sledují jediné…Vyvolat válku s Ruskem. Nic bych za to nedal, že jak Obama, tak i Porošenkodobře vvědí, komu byl úkol svěřen aby, cílem bylo ještě více zostřit napětí, kterémůže snadno přejít ve válku s Ruskem a to by nebyla jenom válka Evropská, alecelosvětová. Ukrajinští fašisté lžou a vyrábí "důkazy" o jakých siodposleších agentů ruské tajné služby…. Ti tajní ruští agenti by museli býtpadlí na hlavu, aby se v éteru bavili o tajných věcech a nechali seodposlouchávat. Rusko válku nepotřebuje a proto se domnívám, že letadlonesestřelili a ani proruští faderalisté. Je možné, že na území kde federalistéoperují raketa odpálena mohla být, ale nikoliv jimi. Že jde o civilní dopravníletadlo se nechá zjistit i ve výšce 10.000 m pouhým okem. Ani separatisténepotřebují světovou nenávist, ale někdo o to usiluje, aby tomu tak bylo....Skutečný viník tohoto ohavného činu, by měl být též sestřelen.

Zprovodit ze světa Putina... To by zapadalo doprohlášení, které den předtím vydal „novodobý nositel světového míru Obama“, žeje třeba Rusko srazit na kolena. …Amerika má totiž veliký strach z návratuSSSR, kdyby se náhodou chtěla Ukrajina a ostatní státy znovu spojit do federace.Každý den slyšíme od Ukrajinců nějaké stížnosti. Jde tu skutečně  jen o to aby se vyprovokoval otevřený střet sRuskem? Ukrajinští nacionalisté s tamějšími fašisty rozehráli nebezpečnouhru,na kterou může doplatit celá Evropa,tudíž i my.

Atentát  na Putina jen jednou z možností a kdyby touto trasou  jeho letadlo skutečně  letělo, mohlo k tomu dojít...Ovšem Putin letěljinou trasou z Jižní Ameriky, jako účastník summitu BRICS.  Jeho mise byla úspěšná a vznikla dohoda o založení investiční banky BRICS...Zatím se  bude obchodovat v dolarech, ale asi ne dlouho…Toznamená, že jednu třetina obyvatel Země  se může vymanit  z náruče už i tak bezcenného dolaru, což bude znamenat pro Amikyobrovskou ztrátu..
Také nenívyloučeno, že by Putinovo letadlo sestřelili a tím vyvolali v Rusku chaos...Takpravděpodobně zvolili náhradní variantu a odneslo to opět malajské letadlo.
Rusko i USA už ví kdo tragedii způsobil a jena jejich dohodě, kdo bude obviněn a bude to obchod - Vy neuvalíte sankce a mydomluvíme, že tragedie padne na "separatisty"...pokud se tak nedohodnou, budemedál svědky neuvěřitelného mediálního masakru....
Nebo, že by to byli skutečně tzv. Ilumináti,kdo  jiný….??  Oni  takéstáli za smrti F.Kenediho, který odvrátil svým postojem 3. svět. válku užv 60-tých létech minulého století... Ilumináti bezpochyby  stojící   za 11.zářím 2001 s  teroristickým nápadem Muslimů...
Ilumináti jsou ti,  kteří stáliza  2. světovou válkou, za holocaustem,za rozdělením světa na západ a východ  poválce, za sametovou revolucí v ČSSR. Za tím, že vyhrála  kdysi ODS v čele  s Klausem, jeho kuponovou privatizací,tunelováním s bezmezným rozkrádáním st. majetku. Jeho schválením  nehorázných církevních  restitucí a prezidentskou amnestii zaručující jehozlodějským dětem doživotní beztrestnost ..Za Babišem,  za drahým pivem, za vašimi nízkými platy atd…
 Jinakbacha na ně, že by to zase byli zase Židé s vybranými ortodoxními  Muslimi,  kteří se snaží obnovit  totální nadvládu nad celýmsvětem s podporou  silnéhoantisemitismu…. Konečně se  jim po 3.světové válce  podaří vytvořit novýsvětový  řád (pokud ještě nějaký svět bude), s křesťanskýmiotroky pod vedením USA…. Pak se budeme muset,  klanět dolaru a americké centrální bance... Jejich vůdci se scházejí  už od roku 1972  každý týden v oválné pracovně vBí ;lém domě…..a kují další světová zlořádství…..
Autor se nepodepsal                           Při plném vědomí s tímto textem souhlasím  Jarda  M e n c l