Naši ústavní činitelé jsou urážkou rozumu českého národa !

02.12.2014 21:07

Naši ústavní činitelé jsou urážkou rozumu českého národa !

Dnes jsem si ve zprávách přečetl, jak naši ústavní činitelé zažívají „Déjà vu“ s rokem 1968. Tvrdě kritizují Rusko (Putina), někteří by rádi ukazovali „sílu“ a někteří by rádi další sankce.
Vážně by mě zajímalo, co tím opravdu sledují. U ústavních činitelů bych předpokládal, že mají k dispozici seriózní informace. Tedy informace, ke kterým obyčejný občan nemá přístup. To znamená, že buďto strašně lžou, nebo uplatňují jakousi nařízenou doktrínu, což znamená, že provozují rektální horolezectví. Nedokáži si ale představit kým. Vlastně spíše nechci. Nebo jsou opravdu takoví kreténi, že věří tomu, co říkají. V tom případě ale nemají na svých pozicích co dělat.

Zas a znovu opakuji. Dnes není rok 1968. To si opravdu vážení páni politici myslíte, že jsme všichni tak blbí, že věříme tomu, co nám bulíkují hlavní zpravodajská média? Proboha proberte se. Na Ukrajině nejsou žádní teroristé. Na Ukrajině je skutečná občanská Válka a genocida.
Nemám důvod nevěřit zprávám WikiLeaks. Podle nich Porošenko spolupracoval se službami USA, nežli se stal (za jejich pomoci) Oligarchou a dnes na nás dělá dojem marionety. Ukrajinci začínají zjišťovat, že se stali „užitečnými idioty“. Porošenko páchá na svém národu skutečnou genocidu a dopustil, aby se na Ukrajině čím dál více projevovali příznivci fašizmu. Pokouší se o mobilizaci, která se mu naštěstí daří pouze ze tří až čtyř procent, neboť další a další jednotky přechází „na opačnou stranu“.  Jeho vládní jednotky pálí do civilního obyvatelstva, ničí a vraždí děti, ženy a starce bez rozdílu. Střílí do nemocnic, do škol. Případně podle propagandy ničí celé ruské (neexistující) pluky. „Pan“ Porošenko je zralý na trestní tribunál v Haagu. Jediný problém, který na Ukrajině nastal je ten, že se vláda chová k obyčejným lidem, jež mají blíže k Rusku, jako fašisté během druhé světové války k židovskému obyvatelstvu.

Co se Krymu týká, tak první problém nastal ve chvíli, kdy se ve vypsaném tendru modernizace jistých objektů Američany ukázalo, že kromě stavebních činností mají v plánu přesunout své vojenské jednotky tímto směrem.  Jak to asi mohlo dopadnout ???
Základna Černomořské flotily byla založena carevnou Kateřinou II. 13. května 1783. Pokoušet se tedy dělat si předpolí tímto směrem, byl od USA myslím hóóódně špatný nápad. Spíše bych až řekl, že pořádná sprosťárna. Navíc politici Západu i mediální mainstream dnes cudně mlčí o tom, že Rusko od pádu komunismu již několikrát podvedli. Gorbačovův souhlas s opětovným spojením Německa (M. Thatcherová to nazvala vznikem „Čtvrté říše“), s demontáží Varšavské smlouvy (VS) a odsunem sovětských vojsk ze zemí VS, byl podmíněn slibem Západu, že se NATO nepřiblíží k hranicím Ruska. Na tento slib však za slabého prezidenta Jelcina západ věrolomně a beztrestně „zapomněl“. Další věc je, že podobné aktivity vyvíjejí USA i v Gruzii, Arménii, Moldavsku, Rumunsku, Lotyšsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Makedonii, Černé Hoře, Albánii a v jiných evropských zemích. Bližší pohled na tyto země ukazuje, že jde o současné členy NATO (Albánie, Bulharsko, Lotyšsko, Rumunsko) nebo o státy s perspektivou členství, respektive určitou formou partnerství s NATO.

Není proto vůbec od věci připomenout si také znění části závěrů „krymské konference“, které spojenci - W. Churchill, F.D.Roosevelt a J.V.Stalin – podepsali dne 1.2.1945:

„Naším neochvějným cílem je zničení ukrajinského nacismu a zajištění garancí, aby Ukrajina už nikdy více nebyla schopna porušit mír. Jsme rozhodnuti odzbrojit a rozpustit všeukrajinské ozbrojené síly, dostat pod kontrolu veškerý ukrajinský průmysl, jenž by mohl být zneužit pro vojenskou výrobu. Každý zločinec musí být spravedlivě a rychle potrestán. S povrchu Země musí zmizet nacistické strany, nacistické zákony, organizace a instituce. Je třeba odstranit jakýkoliv nacistický vliv ze společenských institucí, z kulturního a ekonomického života ukrajinského lidu a současně přijmout taková opatření, jež zajistí mír a bezpečí v budoucnosti. Jenom tehdy, když vykořeníme ukrajinský nacismus, bude naděje na důstojnou existenci ukrajinského národa a zároveň na jeho důstojné místo ve společenství národů.“

Na tuto smlouvu, či deklaraci však ještě všichni nezapomněli. Určitě ne ale Rusko, či občané východní Ukrajiny,  kteří odmítají, aby jim vládli pohrobci Banderovců a nacistů. Na východě Ukrajiny se národní revoluce rozhořela naplno a z počáteční rebelie několika měst vznikl požár, který se bude pučistům v Kyjevě hasit jen velmi obtížně. Posledním zoufalým nápadem, jak Rusko oslabit jsou "sankce". Jenže to jste se hoši velmi, velmi přepočítali: Умом Россию не понять, Аршином общим не измерить: У ней особенная стать — В Россию можно только верить. // Jediné, čeho jste dosáhli je to, že Rusové mají k sobě ještě blíž, ještě více si váží svého prezidenta a v neposlední řadě jste ještě více podpořili Ruskou národní hrdost. A to je dobře ! Mrzí mě, že ještě dnes mnoho lidí nahlíží na RF, jako na CCCP. To už dávno není pravda. Nebudu zde opisovat ohraný dokument, čeho všeho dosáhl pan Putin, ale napíšu jen pár základních informací, které lze snadno najít. Že prý Rusko pouze exportuje suroviny a samo nic neumí. To není pravda ! Dle mého soudu, je Rusko samo o sobě dost velkým trhem. Spousta věcí se v Rusku montuje vyrábí a prodává.

Automobilový  průmysl :

Osobní zahraniční vozy montované v Rusku:

- Škodovka c Nižném Novgorodu + Kaluga / Yeti, Octavia, Superb - GAZgroup + Volkswagen Group Rus -  investice 1 miliarda eur
- Hyundai Motor Petrohrad - investice 330 miliónů eur
- Ford Motor -  St. Petersburg
- Toyota - Solnechnogorskij district, / Moskva
- Chevrolet - Avto VAZ
- BMW - Kalingrad
- Další osobní vozy montované v Rusku : Audi, Renault, Nissan, Cadilac, Mazda

Dodávky montované v Rusku:  - Mercedes - Fiat - Iveco - Ford
Tahače montované v Rusku : - Volvo - Caterpillar - Komatsu - Scania - Liaz
Vozy domácí výroby : Lada, Kamaz, Golaz, Zil, UAZ

Vojenský průmysl : Letadla, Vrtulníky, Tanky, Lodě, Ponorky, a vše ostatní / Dvě nejlepší letadla na světě podle současných měřítek : SU35, T-50 PAK FA, + výborný MIG29 / Helikoptéry:Kamov KA-52, MI 28H & Civilní KA-62

Civilní letecký průmysl : Sukhoi Superjet 100, + add

Internetové technologie : Kaspersky (300 miliónů uživatelů) - Top 10 world technologies > Yandex, Abby, Rosnano, M2M telematics, Optogan, ..... + Symantec and Skolkovo pen partnership agreement

Computer technologies : CPU Baikal, Elbrus / TOP russian technology - replace AMD and Intel

Další investice: Siemens - Rychlovlaky a Rychlodráhy Moskva - ST. Petersburg - Yekaterinburg -Ruské RZD  Společná investice do infrastruktury Ruských drah - zhruba 1 bilión

Vesmírné a nukleární technologie & Glossnass

Nejlepší Ruské Startupy :

- New technology surrounds students with knowledge
- Inspiration leads to innovation: 3 inventions by young Russian designers
- Heads up! Russian developers invent 3D display for safe driving
- Futuristic new Russian streetcar causes a stir

Nejlepší Ruské firmy :

- Rostex - rok 2013 čistý zisk 40 miliard rublů - export a výroba hi tech pro civilní i vojenský sektor
- Skolkovo Russia - Ruské Silikon Welly -investice 6,2 bilónů dolarů

Mohl bych pokračovat dále, ale snad Vás to něco trkne samo. Rusko opravdu již není CCCP a Ukrajinu / její území a dluhy opravdu nepotřebuje. Na Ukrajině se snaží vládnout fašistická chunta, které chce náš výborný pan Sobotka pomáhat. No a naši ústavní činitelé jsou dnes totálně mimo. Nebo alespoň většina. Jenže přiznání pravdy, že za tento průser u našich hranic může tentokrát z 75% USA, že ze strany Ruska se u Krymu jednalo pouze o vyloženou sebeobranu, to je hodně bolestná pravda !