Navrhuji tento (již mnou odeslaný) text, přidejte se!Vladimír Sobotka.

08.06.2014 18:51

Navrhuji tento (již mnou odeslaný) text, přidejte se!Vladimír Sobotka.
Vážení poslanci a senátoři!     

     Najde se mezi vámi dostatečný počet pro obnovu demokracie a prosperity? Kterým záleží na lidech této země alespoň natolik, abyste jim neškodili? Kteří by obnovili a vybudovali potřebné kontrolní mechanismy, které Klaus a spol. rozvrátili? Kteří by morálce navrátili její váhu? Kteří by zabránili rozkrádání naší veřejné sféry v objemu více než 30% HDP? Kteří by ukončili vládnoucí totalitní režim nadvlády zločinného korupčního spolčení partajních mafií s kapitálem kriminálního původu, které v totálním rozporu se zásadami demokracie ovládá moc soudní, výkonnou, zákonodárnou, ekonomickou i mediální? Kteří by konečně přijali zákon o všeobecném, proveditelném a pro politiky závazném referendu, bez něhož demokracie není demokracií? 
     Říkáte, že lid je nevyspělý a používal by referenda nesprávně. Ano, náš lid ještě takové referendum neměl, ale i dítě musí mít kolo, aby se naučilo jezdit nebo housle, aby se na ně naučilo hrát. S referendem se lidé rychle naučí zacházet a konečně se začnou o politiku zajímat, protože budou moci něco změnit a právě v tom spočívá demokracie, i ta zastupitelská. Nebojíte se právě toho? Nebo budete pokračovat ve svém zločinném korupčním spolčení? Zatím to tak vypadá, protože oba vítězové voleb své voliče podvedli. ANO podvedlo voliče přinejmenším tím, že si výrazně zvýšilo preference proklamativní podporou Hany Marvanové a jejího protikorupčního a protiexekutorského programu, aby ji teď i s jejím protikorupčním programem odstavilo. ČSSD zase hlásala nápravu odírání důchodců, ale nic se neděje. Sice slíbili velmi částečnou nápravu až od r. 2015 (ubohých nedostatečných 200 Kč v průměru na osobu), ale současně znovu nastartovala štvavou mediální kampaň proti důchodcům (co to bude stát, že bude jeden produktivní na jednoho důchodce a čekám, že zopakují lež asociálního ministra sociálních věcí Drábka, že důchody nemohou růst tak rychle - zatímco reálné důchody prudce klesají). Vidím tedy, že za půl roku po štvavé kampani proti důchodcům se ČSSD chystá od svého programu nápravy odírání důchodců odstoupit nebo program realizovat velmi nedostatečně. Všichni kromě vás a z korupce prosperujících parazitů vidíme, kde chybějící prostředky mizí - v rozkrádání veřejné sféry a korupci, ale tam je nikdo v vás, poslanců a senátorů, nechce hledat. Také se hrozím toho, že opět budete valorizovat důchody na úkor zasloužených vyšších důchodů (část valorizace všem stejně, což je nivelizace na úkor zasloužených vyšších důchodů ve prospěch důchodů nižších, čili zlodějina). A kde je kompenzace důchodů za zpoplatněnou zdravotní péči, za stonásobné zdražení vody, 10-tinásobné zdražení tepla, energií, nájemného a další nebývalé zvyšování životních nákladů, na něž důchody nebyly a stále nejsou konstruovány - vyměřovány? Kdo vytvořil takové podmínky pro mladé, že raději nemají děti, prudce jako národ vymíráme a na důchodce nebude mít kdo vydělávat? Máme vám to všem spočítat?
     Vaše volební rvačky jsou jen hnusným divadlem, protože všichni táhnete za jeden provaz - proti lidu této země. A rvete se mezi sebou jen o přístup k odírání občanů prostřednictvím rozkrádání státu a korupce. Děláte vše pro to, aby se vynořil a zvítězil nějaký nový nacionální populista typu Hitler nebo Putin. Lidi už mají té vaší totalitní partajní demokratury plné zuby. Jiná není ani KSČM, jistí to "zezadu", má velmi krásná slova, když o nic nejde např. při předem marném odvolávání vlády, ale když o něco jde, tak podpoří Klause v prezidentské volbě, řádně si "lízne" v parlamentním podvodu s nadměrnou podporou fotovoltaiky nebo dlouhá léta dělá ve vedení Kontrolního výboru PSČR mrtvého brouka.
     Vážení poslanci a senátoři, všichni to vidíme a máme toho dost! Budete v tom pokračovat nebo něco uděláte?