Plzeňská výzva Z dokumentu zaslaného v anglické verzi OSN a EU

28.02.2015 19:12

 

Plzeňská výzva

Z dokumentu zaslaného v anglické verzi OSN a EU

 

 

Zpracovala skupina NNO a občanských iniciativ

Lidé lidem, KULTPRO, Poškození justicí, Svobodný vysílač SVCZ.cz aj.

 

 

 

 

„Cena za odmítnutí účasti v politice, je to, že Vám budou vládnout méněcenní.“ Platón

„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“     Edmund Burke

 

 

Plzeňská výzva

 

My, občané České republiky, kteří nejsme členy žádné politické strany, chceme jen jediné: důstojně žít a pracovat v zemi našich předků. Vyzýváme proto všechny politiky, kteří svým rozhodováním nesou spoluvinu za devastaci této republiky, generacemi prověřených etických hodnot a genocidu tohoto národa:

Odejděte ze země, která vám nepatří a kterou jste znesvětili svými zločiny proti státu a lidskosti, dokud můžete, dokud je to beztrestné! Emigrujte do vysněných daňových rájů! Nakradený majetek tu ponechejte, jinak se stane vaším hrobařem, víme už, jak ho postavit proti vám!

Máme již plné zuby vašeho plácání, jalových slibů, tunelů, manipulací a podvodů. Svojí bezostyšnou chamtivostí drtíte osudy milionů poctivých občanů a jejich rodin, máte na rukou krev tisíců zoufalých lidí. Z práva jste udělali služku moci, spravedlnost jste uvrhli do otroctví peněz. Z vůle většiny jste udělali zvůli menšiny, vaše moc se stala prokletím bezmocných. Církevní restituce jste zneužili k proražení největšího tunelu k majetku státu, amnestii k propuštění nejhorších vlastizrádců. Nic vám není hanba, ve jménu zisku a moci uděláte cokoliv. Stali jste se rakovinou společnosti, smrtícím parazitem na těle státu!

Nepotřebujeme vás, proto opusťte tuto zemi, dokud můžete! Již brzy zvítězí pravda; dřímající duchovní základ našich národů se probouzí. A potom vás začneme soudit; ne však podle vašich zákonů, ale podle zákonů života a vyšší spravedlnosti, ne podle slov vašich právníků, ale podle vašich skutků. Pak dostanete, co si zasluhujete!

Neumíte si představit život bez politiky, protože znáte jen politiku bez života, a nevěříte v hodnoty ukryté v lidském nitru, protože uctíváte jen hodnoty bez obsahu a lidství. Pomoc a součinnost jste změnili v moc a nečinnost, soucit v bezohlednost, moudrost ve vychytralost, pokoru v pýchu, rozdávání v rozkrádání, pravdu v lež, lásku v nenávist. Při plném vědomí vypínáte svědomí a žijete v morálním bezvědomí, vaše ego vzkvétá a duše odumírá. Vaše zločinecká éra – druhá doba Pobělohorská – však již brzy skončí, neboť občané začínají vnímat pojmy jako pravda, čest, spravedlnost, láska, soucit či ohleduplnost jako nepostradatelné atributy trvale udržitelného rozvoje. A kde proudí světlo pravdy vědomím, stává se občan vědomým, a vědomí pravdy života jeho svědomím.

Udělali jste z nás vyhnance ve vlastní zemi a otroky ve službách nadnárodních mafií; svědomí a duši nám však neseberete! Naštěstí se již blíží chvíle, kdy se karta obrátí. Vaše skutky pak udělají vyhnance z vás. Proto si seberte své modly – moc a chamtivost – a zmizte, dokud máte čas!

Díky vám se stát změnil na nástroj destrukce společnosti; nese mnoho znaků zločinecké organizace, umožňuje šíření úředního, justičního a ekonomického terorismu, rozkrádání majetku země, obcí i jednotlivých občanů. Z naší tradiční výroby nezbylo téměř nic, strategičtí investoři za směšnou částku „koupili“ a následně zlikvidovali nepohodlnou konkurenci. Národní ekonomické stříbro (značky, know-how a mnoho patentů) je pryč, národní poklad se „vypařil“, statisíce pracovních míst byly zlikvidovány. Ze světově proslulého systému školství zůstaly chaotické trosky, z bezplatného zdravotnictví jste udělali zlaté tele pro farmaceutické firmy. Díky církevním „restitucím“ převádíte část území státu do rukou cizí mocnosti! Mnoha čestným lidem tak zůstala už jen duše a svědomí.

Nechceme vás, vaše pohnutky, myšlenky, slova ani skutky, jsou plné tmy, chtivosti a nenávisti. Nechceme vaše soudce ani zákony, jsou příliš nezávislí na pravdě, morálce a spravedlnosti. Nechceme vaši vládu, je příliš zkorumpovaná, prolezlá agenty tuzemských i nadnárodních mafií. Nechceme vaše úřady, až příliš poškodily školství, zdravotnictví, kulturu, ekonomiku a ducha národa. Nechceme vás, neděkujeme vám, fofrem odejděte, neboť opasky teď začneme utahovat my vám!

Ti, kteří produkují skutečné hodnoty a financují chod státu, jich spotřebovávají stále méně a jsou státem stále více perzekuováni. Češi si vždycky nechávali líbit více, než většina národů světa. Ale arogance mocných již překročila tu nejzazší mez. Občanům této země konečně dochází, že kdo zlu nebrání, je stejný jako ten, kdo ho páchá. Začínají rozumět zákonům Života, chápat velikost principů „Dělat víc pro celek než pro sebe, víc dávat než brát!“ Blaničtí rytíři se probouzejí, Velký třesk na politické scéně ČR začíná!

My, občané Plzně, zástupci řady iniciativ, vyzýváme všechny voliče:

Jděte k volbám a nevolte ty, kteří už ve velké politice byli a dokázali, že to dokážou – zničit všechno, čeho se dotknou! Jedině my něco změníme, nikdo to za nás neudělá. Jsme kapkami, ze kterých vznikají potůčky společenského vědomí a sdílené vůle, které se slévají do řek světového dění naplňujících oceán života. Jakou kvalitu mají kapky, takovou budou mít i oceány! A také stát, ve kterém chceme žít! Nestačí však jen vědět, je nutné to použít, nestačí chtít, je nutné začít, nestačí mluvit, je nutné to udělat!

„Když už člověk jednou občanem je, tak má koukat, aby občanem byl. A když kouká, aby občanem byl a je, tak má být to, co je, tedy plnoprávný občan, a nemá být to, co není, tedy nevolník či prostitut moci, jak tomu v mnoha případech je!“  Jan Werich (parafráze)

 

NNO a občanské iniciativy:

·        Lidé lidem                                        lukas.oldrich@email.cz

·        Občané poškození justicí              schottamiroslav@email.cz          

·        Svobodný vysílač SVCZ.cz             Franz.J@seznam.cz

·        Právníci radí občanům                   j.horl@centrum.cz

·        Kultpro                                              Jana.Prochazkova@seznam.cz

·        a další

Podrobnější informace na další straně!

 

 

Lidé lidem

 

 

 

je nezisková organizace založená v roce 2003 občany města Plzně za účelem pomáhat úřadům města s jeho rozvojem. Předložila cca 50 projektů; žádný nebyl odmítnut, žádný však nebyl realizován. Na druhé straně řada nápadů se po letech objevila v různých dokumentech města, nebo byla převzata jako podklad k vyhlášení výběrových řízení (výhercem se stali ti, kdož měli k vedení města nejblíž, aby pak dostali několikanásobek částky požadované původně sdružením). Organizace se rovněž zapojila do občanského odporu proti nesmyslným akcím (překopání Borského parku, obchodní centrum po zbouraném Domě hrůzy, zlaté kašny na náměstí …). V současné době se věnuje i společenskovědním disciplínám, esoterním vědám, etické renesanci společnosti, ekonomice …

 

 

 

 

 

 

 

 

Občané poškození justicí

Je občanské sdružení s celorepublikovou působností dokumentující neuvěřitelné zrůdnosti justiční a exekutorské mafie. Od ledna spolupracuje i s nejvyššími představiteli země (parlament, resorty vnitra a spravedlnosti, GIBS, policejní prezídium) a některými nadnárodními institucemi v oblasti dodržování základních lidských práv, boje proti korupci a justičním a exekutorským mafiím. Se sdružením spolupracuje i řada právníků (z pochopitelných důvodů vesměs v utajení, ale zdarma).

Svobodný vysílač SVCZ.cz

Je nezávislý internetový vysílač, který nepatří finančním magnátům, politickým stranám ani státu, je uzavřen reklamě a placené inzerci. Zatím funguje jen v podobě web stránky, kde si můžete stahovat zajímavé informace nebo i klasické televizní spoty (rozhovory apod.). Vše je připraveno k zahájení aktivního on-line vysílání, scházejí však potřebné finanční zdroje. Jeho základním posláním je čelit Světovládě v boji o vědomí člověka. Neboť tam, kde proudí světlo pravdy vědomím, stává se občan vědomým a vědomí pravdy života jeho svědomím! Co platí pro jednotlivce, stonásobně platí pro národ! A tím i pro nezávislost myšlení a svobodu tvoření nás všech i našich dětí. Děkujeme vám, že se spolu s námi stáváte kapičkami národního vědomí tiše naplňujícího oceán světového svědomí! Více se dozvíte na stránkách https://www.svcz.cz/

KULTPRO

je občanské sdružení, které vzniklo v roce 2009. Podporuje a propaguje výtvarné umění v Čechách a zahraničí, propaguje historické kulturní památky v mezinárodním měřítku. Každý rok organizuje tematické výtvarné výstavy s mezinárodní účastí, festivaly vína v Plzni a vinobraní na zámku v Nebílovech. Aktivně se podílí na rozvoji kulturního a společenského života v Plzni.