Reakce na projev Václava Klause

08.05.2014 21:47

PREZIDENTSKÝ PROJEV, je plný manipulačních citátů, pro své zviditelnění a podpoře současné vlády. Veškeré kroky k bankrotu tohoto státu  prováděl Václav Klaus a spol , počátkem 90 - tých let. Vše je dokonale ověřitelné a dohledatelné , jestliže Kalousek touží dát trestní oznámení na vládu před 10ti lety, bylo by vhodné aby toto oznámení dal současně na své kroky jako zaměstnanec min.obrany.Současně, je potřeba je potřeba podat další žalobu na mafiánské spolčení k vydrancování státu Klaus a spol..které tímto započali likvidaci národního majetku. Tato likvidace byla prvopočátkem k zániku všech výdobytků občanů v této zemi. Současný stav zdravotnictví je toho důkazem, toto je ale ve všech rezortech státní moci.(školství, úřady, kultura až po min. vnitra.)Současným vyhrožováním zdravotníkům a jejich snižování jako vydírání ostatních občanů je vyloženě výsměchem všem občanům tohoto státu. Pokud prezident se takto snížil tak v 1 řadě dal najevo že v tomto státě nevládne demokracie.Prezident tímto dal najevo, že zde nevládne demokratický systém, ale ryze fašistický nebo mafiánský. Tímto si dovolím položit otázku. Pane prezidente!! KOMU SLOUŽÍTE!!??
MAFII
?
FAŠISTŮM ? ANEBO OBČANŮM, KTERÝM JSTE PŘÍSAHAL.? Lékaři, se brání demokratickým systémem, jako se bránili i zaměstnanci policie. Toto jsou jen důsledky naprosto neadekvátních kroků 90 tých let. S tímto mým stanoviskem nebude souhlasit jen tlupa rychlých zbohatlíků a zlodějů
kteří využili nedokonalé zákony a vykradli, co se dalo. Tyto nedokonalé zákony i za 20 let nedokázala poslanecká sněmovna ze senátem , srovnat se současnou potřebou chránit obyčejné občany této země. Výsměchem je již to, že přes hrubé chyby poslanců a senátorů si stále navyšují platy a navzájem se odměňují různýma výdobytky. To je naprostý výsměch prostým občanům, čím se má hůře občan, tím si žijí lépe poslanci a senátoři jako prasata v žitě. Veškeré kroky státní moci by se měli více zaměřit na Brusel a  srovnat naprosto stejné podmínky pracujícím a platy, jako jsou v západní části Evropské Unie. Prezident se opírá do občanů, kteří se nemohou bránit.
Poslance a senátory by měl naopak vyzvat vyřešit danou situaci k nápravě daného problému a vše vyjednat s Bruselem. Tím by si Klaus napravil již velice pošramocenou reputaci z počátku 90 tých let.