USA potřebují Ukrajinu bez lidí

30.01.2015 21:49

Podivné očkování s americkým akcentem

USA potřebují Ukrajinu bez lidí a Kyjev tomu napomáhá

30.1.2015

Nemálo obyvatel Donbasu ve snaze zachránit se před válečnými akcemi opustila rodná místa a utekla od války do Ruska nebo do poklidných regionů Ukrajiny. V rodinách těch, kteří zůstali, jsou děti, včetně děvčat, která nyní navštěvují ukrajinské školy.


K příbuzným, kteří zůstali na území DNR, se dostávají zprávy o tom, že děti odvezené na Ukrajinu se pokouší očkovat různými zahraničními preparáty. Toto říká Jevdokije Ščerbina:

Má dcera odjela se dvěma dětmi do Dněpropetrovské oblasti. Starší dívce je deset let. Nedávno přinesla ze školy domů vzkaz, ve kterém rodičům navrhují dát souhlas s očkováním preparátem „Gardasil“. Dcera poprosila o informace naše mediky, jestli to nějak nepoškodí zdraví dítěte.
Druhý den jsem se odebrala na konzultaci na naši dětskou kliniku. A zhrozila jsem se z toho, co jsem se dozvěděla! Zjistilo se, že Gardasil nebo Cervarix jsou údajně určeny jako prevence vzniku papilomu a rakoviny děložního krčku. Ve skutečnosti však tato injekce vede k neplodnosti. V žádném případě ji nelze dávat ani malým dívkám, ani děvčatům, ani ženám!
Navíc je tento preparát nedostatečně schválen a není jasné, k jakým dalším komplikacím může vést.

Mezitím bylo z USA na Ukrajinu dodáno již 42 milionů dávek Gardasilu.

Vynořuje se zajímavý obrázek. USA, které financují „barevné“ revoluce, náhle začínají ve velkém pomáhat zemím rozvojového světa – dodávají jim desítky tisíc dávek vakcín Gardasil a Cervarix.

Hlavní roli zde mohou hrát i druhořadé faktory-důvody.

1) finanční zisk – očkování preparáty na státní úrovni znamená miliardy dolarů, a Gardasil a Cervarix tyto miliardy přináší.

2) sekundární faktor – redukce populace pomocí způsobování neplodnosti u žen reprodukční ho věku.

Na jedné straně kyjevská junta, poslouchající příkazy Západu, posílá na smrt desítky tisíc mužů reprodukčního věku a připravuje zemi o zdravé potomstvo.

Na druhé straně je zničena ekonomika Ukrajiny a životní podmínky většiny populace jsou zvířecí. Což nevyhnutelně vede k poklesu porodnosti.

A z třetí strany probíhá pokus o sterilizaci Ukrajinek, aby se území vylidnilo.

Poznámka editora

Rabuji a znásilňují tu zemi horem dolem. Nejen, že ze země udělali bojiště pro chystanou globální válku Západu s Východem. Nejen že štvou proti sobě a nechávají bojovat lidi, kteří celá staletí žili vedle sebe celkem v míru. Nejen, že už v první dny po puči ukradli ukrajinské zlato. Nejen, že nejkvalitnější ukrajinskou černozem budou zamořovat GMO plodinami - dárkem Monsanto. Nejen, že další území otevírají ropným společnostem a chystají se těžit plyn a ropu frakováním, což je spolehlivý způsob zničení spodních vod a poškození ekosystému. Nyní tedy došlo i na farmaceutické firmy, které si také musí urvat kus. Nic z výše jmenovaného by se nebylo stalo, kdyby Ukrajina zůstala pod ruským vlivem. Ukrajinci, kteří přežijí "otevírání se Západu", spláčou nad výdělkem.