NÁZOR MNOHA OBČANŮ STÁTU, CO NA TO POLITICI?

09.05.2014 13:33

Datum: 1. 5. 2014 13:26:33
Předmět: Žádám stát Česká republika jako občan, aby hájil práva svých občanů, a nepreferoval zloděje a tuneláře. Stát má povinnost hájit ekonomické zájmy před hajzly. Chápu to já, chápe to dítě ze základní školy, proč to nechápou zástupci státu ?????? Je to složitá věta? Nebo máme ve vedení státu debily, kteří té větě nerozumí ? Žádám stát ČR, aby tzv. "tunelování" došetřil, a nakradený majetek, aby vrátil zpět do rozpočtu. Žádám stát Česká republika, aby se nechoval jako mafiánský stát. Žádám zákaz stran, které se podílely na budování mafiánského státu. Dokud nedořešíte ZLODĚJNY, tak jděte s antikomunismem do prdele. Mám hláskovat písmena "do prdele"? Nebo vraťte nakradený majetek a nakradené peníze, za 25 let zpět .... a pak se vy hajzlové ohánějte historií starší ...
 

Politiku je třeba vést úplně jinak.

Navrhuji úplně jinou cestu, jak se dostat tam, kde jsme již dnes, 2 desetiletí po revoluci, mohli být. Naše média mlčí o tom, že po roce 1989 nám chtěli nabídnout velkou ekonomickou pomoc Japonci a rychle nás dostat na úroveň Západu. Jejich plány byly překaženy, protože Západ si z nás chtěl udělat svou kolonii. To se jim velice rychle podařilo.

Věřte tomu nebo ne, ale v naší zemi je i dnes možno dosáhnout poměrně rychle 5x vyšší kvality života, to vůbec nepřeháním, ale musíme dělat vše úplně jinak. Potřebujeme úplně jiný směr. Navíc v době recese musí stát utrácet, aby se negativní dopad recese zmírnil. Naši "experti" dělají vše opačně.  Dělají to, co vyhovuje těm, kteří u nás tahají za provázky, což jsou cizí mocnosti, cizí korporace, cizí média, jim pochlebující místní oligarchové a vlády, které pracují pro cizí zájmy.

Nabízím dlouhodobou strategii pro nápravu toho, co polistopadové režimy poškodily. Ostatní kandidáti nabízí změny k lepšímu, stejně jako je nabízeli již jednou, po listopadu 1989, buď sami, nebo prostřednictvím někoho ze svých rodin. Nikdo z nich se ale neodváží nazvat problém pravým jménem. Najednou, po tom jak 20 let nečinně přihlíželi k rozkradení republiky, začali všichni bojovat proti korupci. Všichni tito politici. Já jediný politik nejsem. Je čas zvolit někoho úplně jiného. Naše vlast potřebuje fundamentální změnu.

·         ČR potřebuje přímou demokracii s referendy, podobně jako je tomu ve Švýcarsku.

·         Musíme mít vládu lidí, kteří mají čistě české, ne cizí zájmy.

·         Potřebujeme se urychleně dostat z neokoloniálního statusu, který byl v ČR po roce 1989 vytvořen.

·         Je nutno zrušit školné a poplatky u lékaře. Do zdraví a vzdělání národa je třeba investovat.

·         Skoncovat s exekucemi, porušují nám garantovaná lidská práva

·         Je nutno maximálně omezit výdaje na zbrojení.

·         Patříme do Západní Evropy. Musíme mít výborné vztahy se Západem, ale na rovné úrovni, ne v pozici kolonie.

·         Je nutno vytvořit státní a státem dotovaná pracovní místa pro nezaměstnané.

·         Plně skoncovat s nelegální imunitou politiků a soudců.

·         Přezkoumat legitimitu restitucí a privatizací.

·         Musíme podpořit alternativní média, Britské listy, studentská vysílání, atd. Lidé musí znát pravdu. Naše pravicová média již 20 let jen mlží.

 

Nutné změny v ČR

  • Maximálně omezit výdaje na zbrojení. Peníze potřebujeme pro náš zbídačelý národ a stát, ne na koupi stíhaček pro obranu vzdušného prostoru Pobaltí proti Rusku, na což jsem dosud Gripeny užívali. Nemůžeme utrácet nám tolik chybějící prostředky, abychom pomáhali udržovat u moci zprofanované zkorumpované režimy jako je např. ten v Afganistanu, který tolik porušuje lidská práva svých občanů. V Afganistanu se bojuje o přírodní zdroje, ne proti terorismu. My z toho boje neprofitujeme, profitují z něj západní velmoci, které nás v tomto boji zneužívají. Prodávají nám předraženou vojenskou techniku a garantují těm, kteří koupě podpoří, že budou znovu zvoleni. Takovou moc u nás mají. To musí skončit. Česká vláda by měla pracovat pro zájmy nás Čechů, ne kolonizátorů.
  • Zrušit školné a poplatky ve zdravotnictví. Do zdraví a vzdělání národa je třeba investovat. Takové investice se nám mnohonásobně vrátí. Na nesmyslné vojenské výdaje peníze máme. Na potřebné výdaje ne. Je nutno skoncovat s nadstandardní lékařskou péčí. "Elity" nejsou lepší než my. Navíc ani neplatí dostatečně daně, nebo je neplatí vůbec.
  • Přezkoumat restituce a privatizace, tedy vyvlastnění státního, neboli našeho společného majetku a jeho převod na skupinu jedinců, jejichž minulost je často pochybná. Jedná se o největší podvod v dějinách našeho českého národa, vládami, které si nelegálně odhlasovaly imunitu, což odporuje ústavě a mezinárodním smlouvám, které stojí nad ústavou.
  • Skoncovat s exekucemi, které porušují nám garantovaná lidská práva, jak jsou zakotvená v ústavě a mezinárodních smlouvách, které jsme povinni dodržovat a které nad ústavou stojí. V USA je to, co se děje u nás nepředstavitelné. Musíme si uvědomit, že banky půjčují peníze, které nemají. Jejich rezervy jsou jen maličké procento peněz, s kterými uměle disponují. V USA jsou banky spoluzodpovědné za půjčky. Jestli dali půjčku někomu, kdo ji nebude moci splatit, je to jejich chyba. Bankrot může každý člověk dělat opakovaně, kolikrát chce a jak často chce. Jsou i bankroty, které vymažou dluhy na 100%, nemusí se nic splácet, ale takové se nemohu dělat často. Bankrot má ovšem za následek, že vám potom banky nebudou chtít po řadu let půjčit další peníze, pokud nebudete ručit domem, autem, atd. Stejné banky a firmy, jejichž možnost vymáhat dluhy je v USA omezená, potom ukazují svou pravou tvář v naší banánové republice, kde chybí regulace a kde prý "trh vše vyřeší". Je nutno zavést spravedlivý systém, kde někomu v nouzi pomůže stát a potom mu to ten dotyčný vrátí např. tím, že bude více zdaněn. Na neštěstí člověka nesmí vydělávat nikdo, hlavně pak ne nějaké hovado s estebáckou minulostí.
  • Dostat nás z neokoloniálního statusu, který byl v ČR úmyslně vytvořen, stejně jako v jiných koloniích západních mocností. Takový systém jim u nás vyhovuje, přestože ho kritizují.
  • Vytvořit státní a státem dotovaná pracovní místa pro nezaměstnané. Právo na práci musí být jedním ze základních lidských práv. Naše republika toho potřebuje tolik vylepšit, od zchátralých budov, silnic a mostů, po boj s kriminalitou. Místo, aby stát platil nezaměstnaným za to, že nepracují, měl by je využít jako pracovní síly. Kdo chce pracovat, měl by možnost pracovat mít.
  • Zavést progresivní zdanění na základě toho jak je věc, služba, atd. prospěšná. Dotovat velice prospěšné věci, jako např. organickou nechemickou stravu. Maximálně zdanit např. to co je prolezlé chemií, která není ani dostatečně vyzkoušená a potencionálně způsobuje tloustnutí, rakovinu a genetické vady.
  • Skončit s propagací tržní ekonomiky a nesmyslu, že trh vše vyřeší. Tržní ekonomika byla propagovaná méně inteligentními americkými pravicovými prezidenty a v USA způsobila ohromné škody. Trh potřebuje regulaci kde a kolik je třeba.
  • Přehodnotit dostavbu Temelína s ohledem na jeho nebezpečí v případě války, kdy bude hlavním terčem útoku nepřítele, a ten nebude Irán, jak je nám nakukáváno. Tím může dokonce být Čína a zbraně na nás mohou mířit z vesmíru. Němci to ví, proto tam ruší atomové elektrárny a navíc šetří své přírodní zdroje. My likvidujeme své zdroje v nevídané míře, abychom zásobovali západ levnou energií, což dělá státem vlastněná společnost ČEZ. Zisky ČEZu se nám nepromítají v nižší ceně za elektřinu. Je nám nakukáváno, že by to nešlo, že ceny přece reguluje trh a do toho nelze prý zasahovat. Přitom i v USA reguluje ceny elektřiny stát.
  • Měli bychom obnovit federaci se Slovenskem. Tak, aby z toho obě země profitovaly.
  • Přehodnotit naši zahraniční politiku s tím, že nesmíme být loutkou americké či německé politiky. Potřebujeme pronárodní politiku, která je prospěšná našim občanům, ne cizím kolonizátorům.
  • Plně skoncovat s oficiální imunitou politiků, neoficiální imunitou soudců a zavést přísný dohled nad advokáty. To, že na sebe dohlíží sami, přes svou komoru, není dostačující.
  • Šetřit přírodní zdroje.
  • Přehodnotit postoj k Rusku. Náš negativní postoj k Rusku sice těší Americké a jiné politiky. Je ale destruktivní pro naše zájmy.
  • Zrušit 5% minimum, které je třeba, aby se strana dostala do parlamentu. Kvůli tomuto minimu se do strany dostávají pouze politické subjekty, které jsou součástí establishmentu. To omezuje politickou pestrost parlamentu. Je sice pravda, že i USA mají své minimum, které je 2%, ale proč kopírovat něco co je antidemokratické a navíc to dělat ještě méně demokraticky?
  • Zakotvit v legislativě řádné mediální pokrytí všech stran, které jsou v parlamentu, tedy i těch nejmenších. Jedině to zaručí řádnou politickou diversitu, větší kritiku politického procesu a umožní to změny k lepšímu. Současný systém, kde je třeba 5% minimum a mediální expozice skutečné opozice je přitom minimální, nás dostalo do současné nešťastné politické situace, dovolilo to vytvoření ohromné korupce, rozkrádání a tunelování společného státního majetku, pomohlo to zničit naše průmysly, školství, atd., za potlesku vládních garnitur a médií. Ti, kteří jsou za tento stav zodpovědní, jsou potom oslavováni za živa i po smrti.
  • Oni tvrdí, že jsou pro demokracii, ovšem jen pro kosmetickou. Těch 5% je nepřekonatelných pro jakoukoli stanu, kterou nepodpoří média a ta žádnou skutečnou opozici nepodpoří. Kupte si Halo noviny a pochopíte, co vládní garnituře vadí nejvíce na komunistech. Je to pravdivá kritika toho, co se u nás v republice děje.
  • Vést řádné průzkumy veřejného mínění, kde anonymita tázaných je 100% zaručena a průzkum je veden tak, že tázaní této záruce 100% věří. Jinak se lidé v tomto neprávním státě bojí říci pravdu. Z tohoto důvodu se domnívám, že publikované průzkumy veřejného mínění jsou nepravdivé a pomáhají udržovat současný nešťastný stav země.
  • Záruky, že když někdo veřejně kritizuje politickou situaci, nikterak to nebude smět ovlivnit jeho pozici a postup v zaměstnání. Podnikatelé volí pravici. Manažeři, aby si šplhli, a protože jim to vyhovuje, také volí pravici. Lidé se v USA bojí říci, že jsou pro Demokraty. Ti jsou mírně levicovější než Republikáni. Kdyby lidé v práci přiznali, že jsou pro demokraty, může to negativně ovlivnit jejich pozice. U nás je to ještě horší.
  • Orgány činné v trestním řízení a soudy musí být spravedlivé ke všem. Je absolutně do nebe volající to, že na bohaté platí jiná pravidla než na ostatní. Náš neprávní stát porušuje lidská práva více než v době socialismu. Tehdy to Havel u nás a Schwarzenberg v zahraničí ostře kritizovali. Po pádu komunismu s kritikou porušování lidských práv v naší zemi přestali. Místo toho ostře kritizovali porušování lidských práv v jiných státech. U nás bylo vše OK. Potom se jednoho dne všichni pravičáci probudili a začali bojovat s korupcí. Ale až tehdy, kdy byl vytvořen tak silný klientelismus, že s korupcí se již bojovat nedá, jedině tak, že se vytvoří ještě silnější policejní stát a ještě více budou porušovány naše svobody.
  • Je nutno přestat s honem na komunisty, když ti, kteří ho vedou, jsou horší než oni.
  • Dát Romům práci, ne žebračenky. Je nesmysl, že jsou všichni líní a jen chtějí zneužívat stát. Není pravda, že se Romové mají lépe dnes, než v době komunismu, kdy všichni museli pracovat. Mluvte s nimi. Otevře vám to oči. Právo na práci všem lidem, kteří chtějí pracovat, bez rozdílu barvy pleti, bude znamenat ohromné snížení kriminality.
  • Vyšetřit smrt Dubčeka. Ten na smrtelném loži prohlásil, že se jednalo o politickou vraždu. Stále se hovoří o politické vraždě Beneše, ale o potencionální politické vraždě Dubčeka se mlčí.