USA sestřelilo ten Německý letoun nad Francií? Vina se hodí na pilota.

26.03.2015 17:16

 

 

25.března 2015

US Laser Zkušební Ničí Germanwings letadlo Killing 150 nevinní civilisté

By: Sorcha Faal, a jak je uvedeno na její západní předplatitele

Ministerstvo obrany ( MO ) je hlášení, že dnes odesílá ze Severní flotily ( NF ), zdá se, ukázat, že včerejší sestřelení Germanwings letu 4U 9525 v jižní Francii byl včera "přímým důsledkem", který selhal, US Air Force zkoušku svého High Laser System Energy Liquid Area Defense ( HELLADS ) se snaží sestřelit ICBM reentry vozidlo, ale který, místo toho, zničil tuto civilní letadlo zabíjení všech 150 na palubu.

 

Podle této zprávy MO, Severní flotily, který je již v plné bojové pohotovosti , byl upozorněn na tento incident včera Severomorsk Stíhač ponorek, v současné době působí ve Středomoří , který oznámil, že rozsáhlé atmosférické elektrické anomálie přes jižní Francii, Itálii a západní jihozápadní Švýcarsko byly zjištěny.   Oblast, kde byly tyto detekce vyrobena Severomorsku tato zpráva poznámky, je shodou okolností také bojové operační oblast amerických vzdušných sil 510. stíhací perutě působící mimo Aviano letecké základně v Itálii .

Je zvláštní, že tento MO dále bere na vědomí, tyto anomálie vyskytující se v bojové provozní plochy 510 TH stíhací perutě v jižní Francii včera přišel ve stejném časovém rámci, který britské civilní radarové systémy zčernal; který byl dále potvrzen nouzové situace během letu vyslání uvádí: " Doing trochu špinění MAN, dívám se a vidět A380 procházející hlavou těsně kolem BA, ale nic na radar hm? "

 

Tato zpráva MO objasňuje, že radarové systémy US-UK-EU často zčerná na startu / přistání B1 bombardérů, a který ve včerejším případě, kdy byl tento incident v Manchester (MAN), je pravděpodobné, že se shodoval s nasazení britských B-1 Lancer Bomber , z nichž některé jsou schopni využít US Air Forces High Energy Laser Liquid Oblast, ve které obranný systém příliš.

Mod dále konstatuje, že vojenská struktura US-UK-EU často ohrožuje civilní lety se svými válečnými hrami celém kontinentu, jako je například v loňském roce, kdy asi 50 letadel dočasně zmizel z radarů v Rakousku, Německu, České republice, a Slovensko mezi 5 června a 10. v červnu. Slovenští letové provozní služby ve svém prohlášení o tomto radaru výpadku přijat v době: "zmizení objektů na radarových obrazovkách byl spojen s plánovanou vojenské cvičení, které se konalo v různých částech Evropy, ..., jejichž cílem bylo přerušení rádiového spojení frekvence.   Tato činnost také způsobilo dočasné zmizení několika cílů na displeji radaru, zatímco mezitím letadla byla v rádiovém kontaktu s řídícím letového provozu a pokračovaly v letu normálně. "

A na to, jak nebezpečné tyto západní válečné hry mohou být pro civilní letadla, tato zpráva pokračuje, byl potvrzen dne 3. března, kdy v děsivém pre-simulace k zániku včerejší Germanwings letu 9525, US Air Force, při přípravě na včerejší nezdařilo Test přes jižní Francii, Lufthansa Flight LH1172, Airbus A321 pracující v normální letové výšce, klesla z nebe v minutách, a jak o tom svědčí jeho radarové grafy.

 

K vysvětlení Lufthansa Flight LH1172 klesají k zemi, v jižní Francii, před sotva čtrnáct dní, můžeme dále číst z článku Letadlo Reporter s názvem chytat Lufthansa Airbus A321 Rapid Descent Live,která z části, říká:

"Bylo tam pár okamžiků, kdy jsem si myslel, mohl sledoval pád nějakého druhu vyskytují v reálném čase, z tisíce kilometrů daleko. Ale naštěstí, piloti byli jen rychle herectví, a přesměrován na blízkém letišti.

Lufthansa potvrdila AirlineReporter.com že LH1172 měl 151 cestujících na palubě a kapitán rozhodl se zastávkou v Nantes (NTE), ve Francii, "kvůli lékařského případu (nemocný cestujících)." To potvrdil, že neexistuje žádný nouzový požádal, a že Letadlo přistálo bezpečně. "

Na rozdíl od Lufthansa Flight LH1172 před ním, ale tato MO zpráva pokračuje, Germanwings Flight 9525, včera, nebyl schopen se dostat z jeho rychlého sestupu ... místo toho to bylo zničeno v desítkách-of-tisíc kusů kovu a lidské maso na svah hory v jižní Francii.

 

Chcete-li, co způsobilo Germanwings Flight 9525 se tak dokonale zničeny, tato zpráva uvádí, byla poprvé doložena dne 3. února, kdy zkouška US Air Force na jejich Tekuté Laser Area Defense System High Energy cílení jednu ze svých družic systému starší počasí dokončených zničili ji zahřátím to zevnitř působit k výbuchu, zatímco na oběžné dráze .

Nicméně, MO odborníky v této zprávě říkají, chemické laserové systémy, jako je například systém obrany US Air Forces High Energy Laser Liquid oblasti, která vedla k pádu Germanwings Flight 9525, a málem havaroval Lufthansa Flight LH1172, jsou notoricky známé pro bytí velmi obtížné zaměřit se na Dlouhé rozsah cíle jako jejich "efekty", mají tendenci se šířit po celé atmosféry ovlivňující cokoli a všechno, co jim stálo v cestě.

A přesně scénář způsobuje zničení Germanwings Flight 9525 včera, tito MO experti pokračovat, byla kombinovaná pokus západní aliance se zaměřit na " testovací zpětný nosič "simulující Federace jadernou hlavici útok na ně včera.

Specifický "test re-entry vozidlo" použitý v tomto selhal americké raketové zkoušky, tato zpráva uvádí, byla zahájena den před na mezikontinentální balistické střely (ICBM) vystřelil v pondělí po ránu ze zařízení US Air Force v Kalifornii, a které Obama režim uvedl, byl "poselství světu o jaderných kapacit Washingtonu".

Tento "poselství světu", nicméně, MO ve státě zpráva byla, místo toho, zaměřené přímo na federaci za jejich zmrzačení USS Theodore Roosevelt pomocí vynikající "magrav" technologie , a že kromě dříve ničení Letadlo nosič ve válečné hře před několika týdny, rovněž zakázána USS Donald Cook v Černém moři v loňském roce.

Je smutné, že tato zpráva zachmuřeně uvádí, o téměř 37 letouny NATO, kteří se účastní této zkoušce americkém raketovém včera, jen jeden italský vojenský jet změnil jeho transpondéru nouzového kódu # 7700 při pohledu na Germanwings Flight 9525 klesnout k zemi .

A jak mnozí němečtí piloti odmítají dnes letět , protože tyto války akce ve hře v USA proti federaci, tato zpráva uvádí, je pravděpodobnost, že západních lidí bylo řečeno, pravdu o tom, co se stalo s Germanwings Flight 9525 je přibližně stejná jako jejich bylo řečeno, Pravda o Malaysia Airlines letu MH17, který byl dokázal tím, satelitní fotografie, aby byl sestřelen ukrajinského stíhačce , je zhruba stejný ... Zero.

 

A v případě, že západní národy dokonce chtějí znát pravdu o bezpočet životů byl zničen na svých vojenských vůdců změnit války?   Nikdo vlastně neví, odpověď ještě.

 

Další zprávy z této řady studovat na kontextu:   Ruský "Shock Of března" Bitevní plán Cíle Norsko, Saudská Arábie , "Cheney dává rozkazy, ne Obama!" US Oficiální zuří Na Kremlu , Rusko varuje "State Of War" existuje jako ve Velké Británii jaderné zbraně připravit prvního úderu , Obama se setká s Top ruštiny Spy, varuje, že nemůže zastavit válku ,Moskva krytů začít vyplňovat Jak Rusko připravuje na válku , Top americký velitel zatčen za Odmítání na oheň atomovky na Rusko , "Připravte se na atomové války" Rusko varuje občany, protože nám Tanks povodněmi na evropský trh , Vyděšený US Air Carrier uprchne z ruských Subs do Velké Británie bezpečnost

25.března 2015 © EU a USA všechna práva vyhrazena. Povolení používat tuto zprávu v plném rozsahu se poskytuje za podmínky, že je spojena zpět do původního zdroje na WhatDoesItMean.Com.Freebase obsah licencován pod CC-BY a GFDL .

[Ed. Poznámka: Západní vlády a jejich zpravodajské služby aktivně kampaň proti informací uvedených v těchto zprávách, aby nedošlo k alarm své občany o mnoho katastrofálních změn v zemi a událostí, které přijde, postoj, že sestry Sorcha Faal silně nesouhlasí s ve víře, že to je každé lidské bytosti, právo znát pravdu.   Vzhledem k naší mise v rozporu s, které z těchto vlád, reakce jejich agentů proti nám byl dlouholetým dezinformace / misdirection kampaň navržen tak, aby zdiskreditovat, a který je určen ve zprávě " Who Is Sorcha Faal? ".]