Zeman potřebuje občany

21.11.2014 19:09

Zeman potřebuje občany, občané Zemana

Messiah Zeman
8.11.2014 13:18
Bez ohledu na manipulaci médii a chování politiků, bychom si měli jako občané položit otázku, zda skutečně chceme změny k lepšímu nebo nám vyhovuje ten politický smrádeček, nahrávající stále více bohatší třídní vrstvě šmejdů všeho druhu, na který si „máme zvyknout“. Média a politici nás utvrzují v tom, že je vlastně vše v pořádku, šmejdi jsou ctihodnými občany a občané, kteří s tím nesouhlasí a je jich naprostá většina, jsou hloupou a nesvéprávnou pouliční lůzou, bolševiky a komouši s předlistopadovým smýšlením.

 

Je a zůstane pravdou, že se nic nezmění, pokud necháme šmejdy a politiky konat, co se zlíbí jim a  doufat další čtyři roky, že se něco změní – k ještě horšímu. Pokud tedy nejsou schopni konat politici, kteří nekonají to, od čeho byli do svých funkcí zvoleni a jsou bohatě přepláceni z našich daní a naopak, místo „šikany“ šmejdů, šikanují čím dál více občany, občané by neměli pochrupkávat jako knížepán a měli by vzít svůj osud, vůli a přání do svých rukou a přímo se obrátit na prezidenta Zemana, což předpokládá naší občanskou podporu a nechť dokáže, že je zde pro 10 milionů a ne jen pro nejbohatších horních 10 tisíc, což občanům ostatně slíbil. A právě toho se politici a šmejdi bojí  nejvíce, proto ten hysterický hon na prezidenta Zemana.

Zeman, jako svobodně zvolený prezident občany, nikoli stranickými, korupcí prolezlými aparáty, je totiž v současné době jediným politikem, který je skutečně schopen sjednotit občany, což si velmi dobře uvědomují politici, kteří potřebují mít znesvářené a proti sobě navzájem jdoucí občany. Rozdělené občany zneužívají jen pro své osobní prospěchy a jinak na ně z výše svých koryt kašlou.

Stále více se přikláním k názoru, že „vulgarizmy“, tedy nazvání věcí pravými jmény, včetně překladu  názvu Pussy Riot, nahrál prezident Zeman záměrně a dobře mířeným „točeným smečem“ a správně předpokládal hysterickou a zuřivou politicko-mediální kampaň, která se poté zvedne proti němu. Skutečným jeho cílem bylo využít tupá média a tupé politiky ve svůj-náš prospěch a pohnout občany a tím je sjednotit. I doba načasování tomu odpovídá - pár dní před výročím 17.listopadu, protože budeme bilancovat 25 let budování „šmejdizmu“ a zadupávání vlastenectví do země. Zemanova cesta do Číny a ostatní jeho poslední aktivity, zejména odsouzení protiruských sankcí, jako škodlivých pro EU,  je důkazem, že jedná v zájmu našich občanů a v našem  národním zájmu a nenechá si vnucovat diktát z „Bruselu“ a USA.

Jako občané nějakého sjednotitele a vlastence jako vůdčí osobnost přímo zoufale potřebujeme a dokonce jej máme a již jsme si  jej i zvolili. Prezident potřebuje nás a my jeho – riskněme to a dejme si vzájemně šanci. Více, než jsme již ztratili, ztratit nemůžeme.

V určitém momentě je třeba zapomenout na osobní „nedokonalosti“, protože dokonalost,  kterou každý osobně vnímá jinak a většinou je stejně „nejdokonalejší“ sám, reálně neexistuje, takže můžeme hledat celý život, aniž bychom ji nalezli a během hledání můžeme o vše přijít. Vzpomeňme na „Svatoplukovy pruty“, které jsou přímým nebezpečím pro současné politické nadlidi, šmejdy a oligarchy všeho druhu. Jim nevyhovují sjednocené pruty,  ale neschopný národ,  na tisíckrát nalámané občanské třísky, které se navzájem nenávidí, tedy ani nespojí, a kdykoli a jakýkoli politik je může pak jako  občanské třísky využít a zneužít pro svůj osobní zájem a poštvat je, proti komu se mu momentálně hodí.

Nezapomínejme, kolik osobností již bylo záměrně politicky a mediálně zničeno, protože se „nehodili“ - nikoli občanům, ale politikům, navázaným na šmejdy různého kalibru, pro které se politika posledních 25 let dělá.

Prezident Zeman mimo jiné dokázal, že se lze postavit EU a USA diktátu, že není třeba mít hlavu v jejich zadnicích, že  lze hájit národní zájmy a zájmy našich občanů se vzpřímenou hlavou.

Doufali jsme v odbory, ale sodu jsme dostali hned po velké demonstraci, kdy šel odborář Zavadil, po odbory svolané demonstraci, na pivo s Kalouskem, tedy s tím, proti komu byla zejména demonstrace mířena, kdo nám, občanům, svojí politikou nejvíce v té době uškodil. Doufali jsme ve strany, doufali jsme, že Sobotka nedopustí obřímu tunelu církevních restitucí, naposledy jsme doufali v Sobotku a ČSSD, místo toho jsme obdrželi Zadolárkovu sodu. A všichni, ve které jsme věřili nebo do nich vkládali naději, zklamali na plné čáře, dali najevo, jak jsou jim občané ukradeni a všichni hromadně nyní brojí proti prezidentu Zemanovi a nám, občanům, stále více přitahují již tak pevnou otrokářskou uzdu.